Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Antwoord discussie: geen zin in sex

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een medisch consult.
Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!
Uw naam of alias
Forumcode
Bericht
Vergroot /  Verklein
Bijlagen
Beveiligingsvraag

Discussiegeschiedenis van : geen zin in sex

Toon max. de laatste 7 berichten - (Laatste bericht eerst)
30 jul 2015 21:06 #

pike

's Profielfoto

nou even normaal sanne met jou verhaal met jou casanova . hallo waarom is zij met hem getrouwd hij deed het dus toch goed.
en nog hij helpt in de huishouding hij kookt maakt weekendje uit voor haar.
hij doet alles voor haar en jij gaar hier vertellen dat hij het niet goed doet en dat een vrouw heel complex is.
het wordt tijd dat jullie eens begrijpen wat een man heeft en hoe verwent jullie zijn.
ik heb een vrouw uit polen en ook die moet lachen om jou bericht de nederlandse vrouw is een lui en verwent wezen.
non stop bezig met haar zelf en hoe moeilijk het allemaal is.
mijn moeder had 8 kinderen zeurde nooit was altijd vrolijk en was de godganse dag aan het werk.
de dames tegenwoordig hebben alles en hebben tijd zat en dat is het probleem.
ledigheid is des duivels of wie zich verveelt word vervelend.
dat veel mannen voor een buitenlandse vrouw kiezen is dan ook niet vreemd.
mijn vrouw werkt 36 uur per week en ook hard productie zwaar werk.
ik werk in een bakkerij 45 uur per week veel in de nacht.
wij doen samen de huishouding en de kinderen en minimaal 3 keer per week sex dat is dus niet een idee van het mannelijke visuele instelling maar gewoon lekker van elkaar genieten.
en ik ben echt niet een casanova daar hebben wij simpel gezegd de tijd niet voor.
deze man heeft een vrouw die een schop onder haar kont nodig heeft en eens beseft wat zij heeft en dat naar waarde inschat.
kots misselijk wordt ik van het domme geleuter over hoe zwaar een vrouw het heeft.
60 jaar terug had ik gezegd ja vrouwen hebben het zwaar maar nu hou toch op vaatwas was drogen alles moest toen met de hand en nu alles automaat.
laatst was er nog een vrouw op facebook over hoe druk dat zij het had en op facebook stond dat zij 5 uren per dag actief aanwezig was lachen hoor.
deze man moet afscheid nemen van die trut en een normale vrouw opzoeken .
22 dec 2014 19:33 #

Anoniem

's Profielfoto

Beste richardo,

Ik heb met hetzelfde te maken, ik kan me de laatste keer niet eens herinneren. Ik weet wel dat na de geboorte van onze zoon alles nog veel minder werd en daarna helemaal niks meer. Ik heb ook geen behoefte om het elders te zoeken, kan wel lekker zijn misschien maar het zou me niet bevredigen en ik zou er geen plezier aan beleven uiteindelijk. Ik hou gewoon veel van mijn vrouw en wil gewoon sex met haar alleen. Een gedeelte van die ellende kwam wel door mij maar daar kwam ze later mee, iets wat ik zelf niet doorhad en echt uit haar moest trekken voordat ik het wist. dat heb ik aangepast. Zij is geen prater en uiteindelijk moest ik ook horen dat ze chatte met een of andere gozer, omdat er tussen ons weinig gebeurde. ipv met mij erover te praten deed ze gewoon wat ze wilde. Ik zelf heb weinig stress en zie het naar bed gaan van die kleine juist als tijd voor onszelf met misschien wel sex na een massage maar zo ziet zij dat dus niet. Ik vind het ook erg vervelend maar ga er niet voor bij haar weg, al was het alleen al om die kleine. Ik besef wel dat ik er spanning in moet gooien en meer romantiek, dat kan een reden zijn waarom ze chatte met die gozer wellicht maar het moet niet van 1 kant komen vind ik. Dan is het net of ik altijd wil dat ik na inspanning en aandacht sex verdien. Ook ik wordt graag spontaan vastgepakt en geknuffeld, ik krijg zelfs dat niet. Zij pakt alles aan als excuus om niet te willen maar andersom zijn er ook tig redenen waarom ik het zou kunnen weigeren, vind het erg egoistisch van haar. Ik blowde af en toe en weinig maar stiekem, (wilde haar daar niet mee lastigvallen en openlijk wou ik dat expres niet anders word het zo'n normaal ding)maar nu helemaal niet meer. Toen was het de bierlucht, al was het 1 biertje, het excuus was er. Het lijkt nu net idd of we broer en zus zijn en heb dat ook aangegeven maar ze doet er niks mee. Als ze nou ook eens zou praten maar dan klapt ze dicht en zit ze stoicijns op die kutmobiel van haar. Weet ook niet meer wat ik moet doen nou.
11 sep 2014 12:43 #

Anoniem

's Profielfoto

Aan de verbitterde vrouw die zegt dat vrouwen door o.a. hormonale veranderingen geen meer hebben in sex, en dat wij mannen dat moeten begrijpen en dat er meer is in de relatie,.. zeg ik..

er is meer,.. maar als je man gewoon nog wel zin heeft, hoeveel moeite is het dan om voor een vrouw die van haar man houdt haar handen of mond te gebruiken? Of als ze dat lastig vindt, wat voor je man vast ook een teleurstelling moet zijn, dan zijn er altijd nog glijmiddelen.

By te way.. het feit dat je man opgewonden wordt van je en zin in je heeft moet een compliment zijn en,.. het is ook een hormonale kwestie. De mannelijke hormonen zijn niet minder dan de vrouwelijke.

Liefde is elkaar tegemoet komen. Het moet niet zo zijn dat als verbitterde vrouw zegt geen zin te hebben, de andere helft van het koppel maar niets moet krijgen.
Nee zeggen zou dan altijd sterker zijn dan Ja, en Nee is een redelijk negatief woord. Dus de nee-zegger is dan altijd de baas.
Voor je het weet zegt je man nee tegen dingen die jij zo graag wilt of gewoon nee tegen jou als partner.
11 sep 2014 12:35 #

Anoniem

's Profielfoto

Aan de jonge vrouw van 46,...
Als je gelukkig bent met je man, en het gaat enkel om de lichamelijke behoefte, kan je dan buitenshuis iets ondernemen?
Ik snap dat je wellicht tegen bedriegen bent, maar je kan het een keer laten vallen dat als hij het niet belangrijk vindt, het voor jou wel een noodzaak is.
Wellicht een korte vakantie, alleen, naar een andere stad inlassen voor jezelf?
Als je denkt dat van 'bedriegen' uiteindelijke een scheiding zal komen, dan denk ik dat je het mis hebt, want als hij van je houdt, dan blijft hij bij je en doet wellicht moeite. Scheiden omdat je geen sex hebt gaat je misschien toch weer naar zijn gezelschap doen verlangen.
Als je emotie er even buiten probeert te houden is een keer buiten de deur 'eten' met het risico dat je niet begrepen wordt toch nog beter dan de man waar je van houdt de rug toekeren.
IMHO

Aan de 'Anonieme vrouw'die niet goed wordt van de reacties van mannen zeg ik, ik ben uiteindelijk gescheiden na jaren proberen om met minder sex te leven. Dat werkt gewoon niet. Een relatie bestaat inderdaad uit meer dan sex. Die bestaat uit liefde, passie en het delen van elkaars leven. Daar horen alle behoeftes bij. Dus als de vrouw graag met je gaat wandelen in de stad, dan ga je gewoon mee en probeer je daar van het beste te maken, zonder te jammeren. Als ze wil dat je meegaat naar die vreselijke vrienden van haar, dan ga je mee en probeert je verveling niet je stemming te laten verpesten. Want als ze slim genoeg is, weet ze waardoor zij die brede glimlach op onze gezichten kan terugbrengen.
En weet ze dat niet, dan is ze mogelijk iets teveel met haar 'ding' bezig.
08 sep 2014 00:09 #

Anoniem

's Profielfoto

Ik ben een jonge vrouw van 46 en ik begrijp de pijn en verdriet maar al te goed! Ik ben aan het einde van mijn Latijn en heb vanaf maart geen sex meer gehad met mijn man. Hij vind sex al jaren niet belangrijk en ik wil iedere dag wel.
Hij is erg behulpzaam in en om huis en een gezelligs man verder. En hij weet dat als hij dat ook in laat kakken ik de stekker er uit trek.
Al zit ik er steeds meer aan te denken om te gaan scheiden ook al is dat ellendig ivm huis verkoop en alle sjit die daar bij komt. Want verder hebben we het echt goed, maar met 2 keer per jaar sex ben ik echt dood en dood ongelukkig en het vreet aan mij.
Sterkte iedereen xxx
27 mei 2014 00:29 #

Anoniem

's Profielfoto

bah, ik word als vrouw gewoon niet goed van alle reacties hier van de mannen, alsof we alleen maar goed zijn als vrouw zolang de beentjes maar paar keer per week uit elkaar gaan voor ze!
Alsof een relatie niet uit meer bestaat dan alleen uit seks, en dat als een vrouw geen seks of weinig sexbehoefte heeft maar een vrijbrief moet zijn om vreemd te gaan of echtscheiding aan te vragen, waar meestal de kinderen ook nog eens de dupe van worden, alleen door de onbeheersbare sexdrang van mannen !!
WOrd misselijk van die reacties hier over dit onderwerp, alsof je als vrouw maar altijd zin in seks moet hebben, en zo niet dan is je huwelijk over, of gaat je man vreemd.Wil niet weten hoeveel vrouwen er tegen hun zin in het toch maar doen om een echtscheiding of ruzie te besparen om hun kinderen toch nog in een gezin groot te kunnen brengen.
Alleen al door die druk die door mannen hiermee op je gelegd word verdwijnt je libido als sneeuw voor de zon! Dan heb ik het nog niet eens over vrouwen in de overgang die door hormoonveranderingen absoluut geen zin in seks meer kunnen hebben, of door het verwijderen van eierstokken ( ja mannen, dit is een vrouwelijke castratie !) geen zin in seks meer KUNNEN hebben ! dus dan maar gaan scheiden of vreemdgaan! Bah dacht dat liefde voor elkaar meer betekende als alleen aan je eigen bevrediging te kunnen denken.
07 sep 2013 00:17 #

Anoniem

's Profielfoto

Eet eens buiten de deur.

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA