Dokter.nl

Bel met medische vragen of voor advies - Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)  Klik hier voor informatie en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Antwoord discussie: geen zin in sex

Het Forum is niet bedoeld ter vervanging van een medisch consult.
Neem bij een medische noodsituatie altijd contact op met uw (huis)arts of bel 112!
Onderwerp
Forumcode
Bericht
Vergroot /  Verklein
Bijlagen

Discussiegeschiedenis van : geen zin in sex

Toon max. de laatste 7 berichten - (Laatste bericht eerst)
27 mei 2014 00:29 #

Anoniem

's Profielfoto

bah, ik word als vrouw gewoon niet goed van alle reacties hier van de mannen, alsof we alleen maar goed zijn als vrouw zolang de beentjes maar paar keer per week uit elkaar gaan voor ze!
Alsof een relatie niet uit meer bestaat dan alleen uit seks, en dat als een vrouw geen seks of weinig sexbehoefte heeft maar een vrijbrief moet zijn om vreemd te gaan of echtscheiding aan te vragen, waar meestal de kinderen ook nog eens de dupe van worden, alleen door de onbeheersbare sexdrang van mannen !!
WOrd misselijk van die reacties hier over dit onderwerp, alsof je als vrouw maar altijd zin in seks moet hebben, en zo niet dan is je huwelijk over, of gaat je man vreemd.Wil niet weten hoeveel vrouwen er tegen hun zin in het toch maar doen om een echtscheiding of ruzie te besparen om hun kinderen toch nog in een gezin groot te kunnen brengen.
Alleen al door die druk die door mannen hiermee op je gelegd word verdwijnt je libido als sneeuw voor de zon! Dan heb ik het nog niet eens over vrouwen in de overgang die door hormoonveranderingen absoluut geen zin in seks meer kunnen hebben, of door het verwijderen van eierstokken ( ja mannen, dit is een vrouwelijke castratie !) geen zin in seks meer KUNNEN hebben ! dus dan maar gaan scheiden of vreemdgaan! Bah dacht dat liefde voor elkaar meer betekende als alleen aan je eigen bevrediging te kunnen denken.
07 sep 2013 00:17 #

Anoniem

's Profielfoto

Eet eens buiten de deur.
18 feb 2013 17:26 #

jeetje

's Profielfoto

misschien komt hij te snel en minder heftig, ik zou een wat penisringen proberen, meer gevoel en het duurt langer, verder moet je hem vertellen als hij merkt dat je iets begint te voelen exact het zelfde moet blijven doen. veel mannen denken dat als de vrouw wat begint te voelen dat ze sneller moet gaan maar dat werkt juist tegen
26 jan 2013 20:36 #

meedenker

's Profielfoto

Sex is een primaire levensbehoefte. Zoek iemand die het met je deelt, en vraag je vrouw daar begrip voor op te brengen. Je laat je toch ook niet verbieden om te eten wanneer je trek hebt? Iemand die geen libido heeft moet een ander niet smoren; dat is zeer egoïstisch. Veel vrouwen eisen trouw van een man zonder zich af te vragen welke behoefte ze hem ontnemen.
29 dec 2012 16:08 #

Anoniem1

Anoniem1's Profielfoto

Tsja, de keus is aan jou. Of eens per maand seks... of apart gaan wonen en eventueel een andere partner zoeken. Succes.
29 dec 2012 15:59 #

Drnise

's Profielfoto

ik ben 19 en me vriend is 23, ik ben een 5 maande geleden bevallen van een zoontje, we zijn hellemaal in de wolken.. maar wij zijn ook 2 jaar bij elkaar, en een half jaar eerder hadden we ook een relatie dat was gauw over na dat hij me bedonderde.. maar goed het gaat nu allemaal goed.. en ik wil steeds seks.. probleem.. want hij wilt het niet meer.. ik ben op me oude gewicht.. al binnen een maand.. maar voel me nu ook zo ontzettend onzeker.. als ik ergens wat ben drinken krijg ik veel aandacht van mannen en ik hunker er ook zo erg nu naar.. puur omdat ik graag veleid wil worden.. 1 keer in de maand is de max.. en als het gebeurd is het even snel een vluggertje.. hij wilt klaar komen en dat gebeurd en ik lig daarna 'boos' naast hem.. als ie slaapt maak ik het zelf maar af.. want hij mij laten klaar komen is weet ik veel hoellang geledem gebeurd.. en ik doe het nu dagelijks bij mezelf ik heb het hem gevraagt in briefen geschreven maar hij doet er niks mee.. als ik begin dan zegt ie het is laat.. en gaat ie slapen.. en dan net zoals eergister zegt ja morgen hebben we de hele avond en overmorgen ook uiteraard gebeurd er niks..
het verkloot(sorrie voor de taalgebruik) onze relatie echt ik ben continue saggereinig doordat hij me afwijst.. niks meer probeerd.. en me niet wil aanraken.. ja een arm om me heen als we gaan slapen.. maar die onzekerheid knaagt zo erg.. ik heb voor hem veel bedpartners gehad.. hij niet.. ja alleen voorspel mee had en niet met ze neukte.. ligt het daar aan? al was diy echt hellemaal niet zo het geval bin het begin.. ik snap er niks van
maar ik voel me nu continue rot we hebben een zoontje.. maar ik ben veel te jong om dit nu al te hebben...
16 nov 2012 11:32 #

wiseguy

wiseguy's Profielfoto

me_to_you, ik zit in een soortgelijke situatie. Als er al sex is, dan begint dat eerst met voorspel. Wanneer mijn vrouw merkt dat ze maar nat wordt, dan trekt ze me bovenop zich en zegt dat ze me in zich wil voelen... maar als we dan even bezig zijn, dan wordt ze gewoon droog van onder en begint het pijn te doen. Wanneer dat gebeurt, krijg ik ook steeds vaker te horen dat ik "even moet opschieten"... nou, daar heb je wat aan... het genot is dan ook vaak gedaan en dan maar doen wat ze vraagt.... maar ik beleef er geen plezier meer aan.

Wanneer ik haar lekker wil likken om haar verder op te winden en eens goed nat te maken zodat we weer verder kunnen, dan is dat vies en wil ze dat niet....

Ik heb helaas geen advies voor je, wilde alleen even dit kwijt...

Vind Dokter op