Last van vagina (gezwollen, jeuk, branderig gevoel.) geen schimmel infectie!

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi!

    Ik begon dit jaar met klachten van mijn vagina. Jeuk, branderig en zwellingen. Zo erg dat ik geen broek meer aan kon. De dokter schreef mij telkens schimmel dodende creams voor. Maar het ging niet over. Ik ben uiteindelijk doorverwezen naar de gyn. Daar kwam de conclusie dat ik geen schimmel hd. MAar waarschijnlijk allergisch ben voor de pil. Ben ondertussen overgestapt naar het spiraaltje. Eerste tijd ging dit goed. (1,5 maand) en toen waren de klachten er weer. Weer naar de gyn geweest. Nu denkt ze dat ik allergisch ben voor sperma.. dus moet ik na de sex, mijn vagina spoelen met een vaginale douchr. Ook dit helpt niet.. kent iemabd de klachten?

    Reageer
    #2

    Niemand  :(?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat het toch voor de hormonen zelf zijn die in de pil en  in het spiraaltje zitten, die de klachten veroorzaken.  Ga terug naar de gynaecoloog en vraag om een bloedonderzoek om naar je hormonen te kijken.

    Reageer
Reageer op: Last van vagina (gezwollen, jeuk, branderig gevoel.) geen schimmel infectie!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief