Ben ik niet normaal?

  • #1

    Dag allemaal,

    Ik zit hier al een tijd mee en ik voel me er echt een heel slecht persoon door..
    Ik heb een aantal dingen waardoor ik denk dat er iets psychisch niet goed zit.

    Zo heb ik bijvoorbeeld dat ik niet normaal kan reageren tegen mijn vader vooral wanneer hij mij iets vraagt, wat het ook is. Elke vraag wekt bij mij hele erge irritatie op en ik heb GEEN idee waarom. Hierdoor reageer ik heel chagrijnig naar hem toe en ben ik simpelweg gewoon niet aardig tegen hem. Ik voel me een slechte dochter en ik wil ook helemaal niet zo reageren maar het lukt me niet anders..
    Mijn vader is ook echt een hele lieve man, hij heeft juist alles voor me over en wil altijd het beste voor me..dat geeft me nog een erger schuldgevoel..want dit verdient hij niet.

    Bij mijn moeder heb ik dit niet zo erg, soms wel maar niet in zulke erge mate als bij mijn vader. Ik ben trouwens al 22 dus geen puber meer dus daar ligt het echt niet aan.

    Verder heb ik een aantal dingen die ik ook erg heb. Zo ben ik heel erg ongeduldig maar ook snel heel erg gestrest. Ik wil het liefst dat alles volgens mij weg gaat en ik kan me ook snel aan mensen irriteren (maar dan hou ik me altijd erg in, bij vrienden etc.). Daarnaast voel ik me elke dag vermoeid en vergeet ik heel veel dingen. Ook kan ik me niet goed concentreren meer op dingen.

    Ik heb last van paniekaanvallen sinds 2 jaar maar die irritatie naar mijn vader toe was er daarvoor ook al..

    Ik heb echt geen idee waarom ik zo doe en ik voel me er erg ongelukkig door..

    Reageer
    #2

    Misschien doe je er goed aan om deze problemen eens met je huisarts te bespreken. Vraag aan je huisarts een verwijzing naar een psycholoog. Dat kan soms wonderen doen.

    Reageer
Reageer op: Ben ik niet normaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief