Voorspellende dromen.

  • #1

    Hoi, ik ben een meisje van 14 jaar en nadat mijn moeder begin 2012 aan kanker was overleden, kreeg ik last van voorspellende dromen. Eerst waren het niet zo veel, maar nu heb ik bijna elke nacht voorspellende dromen, soms zijn het gewoon aanwijzingen, maar soms voorspellen mijn dromen ook echt de toekomst.
    Ik heb niet echt problemen met de voorspellende dromen, maar sommige dromen waren een beetje eng; ik droomde deze nacht dat ik kanker had en op sterven lag.
    Ik weet niet of het aan mijn medicijnen kan liggen, of leefstijl maar ik slik methylfenidaat(10 mg) 2x per dag, om half 7 's ochtends en om 12 uur 's middags, ik inhaleer ook salbutamol(100 microgram) 3x per dag(ligt aan wat ik nodig heb) Ik zit niet aan de drugs/alcohol, ik doe elke dag in totaal 1 uur en 15 min bewegen, en doe bijna elke dag ong. 5 uur gamen (GTA5, sims4).

    Wie weet veel van voorspellende dromen? Want ik weet er niet veel van.

    Alvast bedankt voor de moeite! 🙂

    Reageer
    #2

    Het zou door de methylfenidaat kunnen komen. Waarvoor gebruik je het middel?

    Reageer
    #3

    Ik gebruik het om me beter te kunnen concentreren

    Reageer
    #4

    Heb je ADHD?
    Zijn ze door de arts voorgeschreven?

    Reageer
    #5

    Ja, de arts heeft ze voorgeschreven

    Reageer
    #6

    Dan denk ik dat het goed is om het toch maar eens met je arts te bespreken

    Reageer
    #7

    Kan zijn

    Reageer
    #8

    Ik ben laatst langs de dokter geweest en ze zei dat de voorspellende dromen niet komen door de medicijnen, ze zei dat het wel kan voorkomen dat ik nachtmerries kan gaan krijgen maar ik heb daar nog helemaal geen last van gehad

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En wat noem je dan voorspellende dromen?

    Reageer
    #10

    Ik heb van die vage dromen die een soort van aanwijzingen zijn dat er iets gaat gebeuren, soms ook dromen die ook echt de toekomst voorspellen, of wat er morgen kan gaan gebeuren. Bijv. Ik had 22 december gedroomd dat ik een basgitaar kreeg van mijn vader. Toen ik in de ochtend van 23 december wakker werd, dacht ik meteen dat ik een muziekinstrument zou kunnen krijgen met kerst. Op kerstavond kwam mijn vader met een grote doos de woonkamer binnenlopen en zegt hij tegen mij dat ik de doos mag openmaken en ja, de voorspellende droom die ik heb gehad klopte, ik heb dus een basgitaar gekregen met de kerst.

    Ik heb ook al eens gedroomd dat ik met een vriendin van mij in de stad was en dat ze gebeld werd door iemand en dat ze niet echt blij keek (dit was dus een vage droom die een aanwijzing geeft dat er iets kan gebeuren). Een dag later had ik met haar afgesproken in de stad en na een paar uur werd ze gebeld door haar ouders en ze zag er ineens niet meer blij uit, en ik hoorde ook ergens sirenes van brandweerwagens. Er was dus brand bij haar thuis op zolder en zijn we naar haar huis gerend.

     

    Reageer
    #11

    Dat zijn dejavus. Dat kan wel eens voor komen

    Reageer
Reageer op: Voorspellende dromen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief