Hypochondrie of echt ziek.

  • #1

    Hallo,

    Zoals de titel al zegt twijfel ik hier momenteel enorme tussen en dat wil ik helemaal niet!! Ik had verschillende klachten die overeenkomen komen met leukemie ( ben vpk dus weet soms meer over ziekten dan ik zou willen). Uiteraard naar de huisarts gegaan en die heeft breed bloed laten prikken. Dit was op een iets te hoge leukocyten aantal en bezinking. Volgens de arts niks om je zorgen over te maken want het was minimaal en verder alles goed.
    Maar dat stukje geen zorgen maken lukt niet.. ik blijf klachten houden. Verder denk ik dan, nu is het iets verhoogd en over 2 weken is het flink verhoogd.. en in wil me niet continu druk maken en bezig zijn met mijn lichaam.. ik ga voor mijn ptss al naar een psycholoog.
    Herkennen mensen dit?

    Reageer
    #2

    Als vpk zou je dan toch juist moeten weten dat een lichte verhoging van leuko's zonder differentiatie en bezinking duiden op een banale infectie, zoals bijvoorbeeld een verkoudheid of een hoge luchtweginfectie. Daarnaast kan stress dan ook nog invloed hebben op je afweersysteem waardoor je wat gevoeliger bent voor infecties.
    Bij een leukemische aandoening zou je bloedbeeld dat toch moeten laten zien.

    Dus ik denk dat je toch wat hypochondrisch bent.

    Reageer
Reageer op: Hypochondrie of echt ziek.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief