Angst om iets ernstigs te hebben

  • #1

    Hi,ik ben een 38 jarige man die constant angst heeft iets ernstigs te hebben. Ik voel me ook nooit echt goed meer,deze week nog bloed laten trekken en test was uitstekend. Ook liet ik deze week nog een hartfilmpje maken en da was perfect normaal. Toch heb ik het gevoel dat er iets mis is. Voel me slecht,vooral smorgens en voel me ook vaak moe. Afgelopen zondag nog 120 km gefietst,onderweg even slecht gevoel en dacht dat ik ging doodvallen op men fiets. Vanmorgen 80km en voel me nu weer moe,ook vaak angst om flauw te vallen op bv een voetbalmatch of concert. Zo erg dat ik al liever niet meer ga terwijl ik voetbalgek ben. Heb ook vaak licht gevoel in men hoofd,ga dan precies weg draaien. Ook men buik voelt vaak fout aan terwijl ik vorig jaar nog een endoscopie liet uitvoeren en da was ook in orde. Thuis ook vaak boos om kleine dingen op de kinderen of men vrouw,het bepaald zowat mijn leven. Is dit voor iemand herkenbaar? Leuk is het niet meer,constant met angst leven.

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk komen je klachten door de stress en door daaruit voortkomende hyperventilatie. Er zijn diverse therapieën waarmee angststoornissen goed te verhelpen zijn. Vraag je huisarts eens om een doorverwijzing naar een psycholoog of een psychiatrisch behandelcentrum.

    Reageer
    #4

    Hoi, hoe gaat het nou? Als ik jou verhaal lees lijkt het erg op mij. Kan ik jou emailadres krijgen? Groetjes

    Reageer
Reageer op: Angst om iets ernstigs te hebben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief