Hypochondrie

  • #1

    Hallo, ik heb al 5 weken last van klachten.. Die gaan en komen ik ben echt heel bang en ook al 5x bij de huisarts geweest eerst zij hij bijholteonsteking daarna een angststoornis..

    Ik heb nu last van:
    -Hoofdpijn die ik voel als ik opsta, ga fietsen of andere inspanningen.(op me voorhoofd|Slaap en onder mijn rechter oog of beter gezegd rond het oog maar niet in het oog zelf)
    -Soms gewoon staren ik kan dan alles met me lichaam maar stoppen met straren is moeilijk (Heel bang voor epilepsie)

    Kan iemand mij vertellen wat dit is..

    Ik heb wel last van spanningen en ben 2 weken geleden Verkouden geweest zou ik big eens naar de huisarts gaan of niet.. Ik ben zo bang en de artsen zijn beetje hard gezegd 'klaar met me'

    Onderzoeken:
    -Ik ben lichamelijk onderzocht met allemaal testen (Lampjes test,coördinatie, evenwicht en meer van die neurologische dingen)

    Heb ik een hersentumor of moet ik me niet zo druk maken

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je vooral niet zo druk moet maken. Aangezien je verkouden bent geweest is een bijholteontsteking wel voor de hand liggend. Je pijnklachten passen daar in ieder geval wel bij. Je kunt er wel een paar weken last van hebben.

    Het staren heeft niets met epilepsie te maken. Dat is een gewoonte. Dat doe je toch echt helemaal zelf. Stress en spanningen kunnen dat wel eens veroorzaken.

    Reageer
    #3

    Oke bedankt voor je reactie maar ja het is toch maar zo'n gevoel dat achter in je hoofd zit is het ook normaal dat de pijn soms naar de oren uitstraalt of daar gaat zitten en het doet ook pijn als ik onder mij ogen dat bot daarop tik of beetje druk opzet dat het pijn doet zitten daar dan ook holtes ofzo?

    Reageer
    #4

    Dat zijn heel normale klachten bij een bijholte ontsteking.

    Reageer
    #5

    Ik heb hier een xylometazoline staan maar die heb ik van 3 weken al gebruikt mag ik deze nog eens gaan gebruiken ?

    Reageer
    #6

    Ja hoor. Dat is geen probleem. Als je neus dicht zit tenminste...

    Reageer
    #7

    Ben ik weer ik ben vandaag naar de huisarts geweest goed gepraat en hij zij dat het ook om een bijholteonsteking is want ik moest opsnuiven en me rechterneusgat zat meer dicht.
    En ik heb ook niet meer zo'n hoofdpijn maar kan het zijn als ik heel erg aan druk aan het maken ben of heel veel inspam voel voorkant/zijkant een kloppend gevoel en omdat ik dus ook die paniekaanvallen krijg ga ik vaker ook sneller me hart laten kloppen en adem ik sneller hoe kan ik dat stoppen want de tips bij stress voorkomen 1&2 helpen niet echt..

    Reageer
    #8

    Als je een paniekaanval krijgt ga je hyperventileren...

    [quote]want de tips bij stress voorkomen 1&2 helpen niet echt..[/quote] welke bedoel je hiermee?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het topic met ontspanningsoefeningen.

    Reageer
    #10

    Het zijn oefeningen die je wel even moet volhouden. Het kan ook even duren voordat je ze echt goed uitvoert. Je moet ze echt iedere dag doen..

    Reageer
    #11

    Oke dan zal ik er wel verder mee gaan maar kan dat dan wel als ik een paniek raak dat ik aan me rechterkant van me hoofd (schuin naar boven voor me oor) een kloppende ader voel.
    Ik voel hem echt eruit komen dan..

    Reageer
    #12

    Ja hoor, dat kan heel goed. dat is helemaal niet vreemd

    Reageer
    #13

    Ik wordt ook heel vroeg wakker komt dit door de angsten die ik heb of wordt ik door de hoofdpijn wakker want hij is wel al een heel stuk minder sinds Vrijdag.
    Maar ik werd wel weer om half 7/6 uur wakker met een heel klein beetje hoofdpijn (zeer licht)

    Reageer
    #14

    Het is best mogelijk dat je door de hoofdpijn wakker wordt.

    Reageer
    #15

    Maar dat is dan toch een wel een verschijnsel van een hersentumor ik ben nu echt helemaal bang geworden want ik wordt elke ochtend vroeg wakker en ik weet niet waarom..
    Maar 's nachts wordt ik niet wakker ja soms naar 2 uur slapen om 12 want moet on 10 slapen kan het dan echt niet van de angst komen want ik wordt nu echt weer helemaal bang 🙁

    Reageer
Reageer op: Hypochondrie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief