Eet en drinkprobleem

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een probleem, eten en drinken is nooit m`n sterkste kant geweest, ik eet en drink meestal wel 1 keer per dag en soms eet ik helemaal niet. Het probleem is dat ik het én vergeet en ik heb vaak gewoon geen honger of dorst, als ik toch wat neem dan word ik enorm misselijk en ga ik ook over m`n nek zelfs soms.

    Maar het grootste probleem is dat ik veel niet durf te eten/drinken, ik heb vooral met vlees veel moeite en alles wat ik niet ken (kwa eten) kwa drinken vind ik steeds iets anders "lekker" en nu dus niks meer, nou ja thee gaat er wel in maar ik zat zelf te denken als ik nou een lijstje maak met drinken die ik lekker vind en dat dan af en toe afwissel. Ik kan alleen niks bedenken, weet iemand iets lekkers om te drinken? (geen alcohol) Ik heb soms wel dorst maar dan kan ik dus niks bedenken wat ik kan drinken en dan drink ik dus maar niet waardoor de dorst steeds erger word.

    Ik heb nog een probleem met eten en drinken en dat is dat als ik iets gekocht heb dat het dan eigenlijk in 1 keer op moet, want als iets al open is dan durf ik er de volgende dag bijv niks meer van te nemen.

    Ik weet dat dit allemaal heel erg raar kan klinken ik vind het zelf ook raar maar ik kan voor m`n gevoel geen kant meer op, het is psychisch maar ik weet niet onder welke catogarie ik het beste kan doen dus heb ik het maar onder eetstoornissen gedaan.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Je hebt inderdaad een eetprobleem. En het lijkt inderdaad een psychisch probleem te zijn. Je kunt zo wel een echte eetstoornis ontwikkelen.
    Ik zou je dan ook willen aanraden om naar de huisarts te gaan en dit met de huisarts te bespreken. Uiteindelijk gaat dit wel ten koste van je gezondheid. De huisarts zou je kunnen doorverwijzen naar een psycholoog.

    Reageer
Reageer op: Eet en drinkprobleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief