hypochondrie pillen setraline

  • #1

    hallo,

    ik ben een meisje van 17 jaar en ik ben gisteren naar de psychiater geweest. het lijkt er op dat ik heel erg hypochondrie heb en ik heb daar medicatie voor gekregen. het zijn setraline pillen, vanmorgen het ik mijn eerste genomen 25 mg maar ik voel nu al bijwerking ik het gevoel alsof ik af gevlakt ben en ik geen emotie meer heb ik ben nog steeds wel heel bang en dat is het enige wat ik nog een beetje voel, ik voel mijn lichamelijke klachten ook nog zoals misselijk, hartkloppingen, tintelingen en hoofdpijn. ik heb nog wel heel erg de angst dat ik over moet geven omdat ik steeds misselijk ben. ik heb wel een hele droge mond gekregen. ik heb nergens meer zin in op dit moment ik ben overal bang voor dat ik ziek ga worden nog steeds. is dit normaal en wat kan ik doen?

    groetjes

    Reageer
    #2

    Dat zijn bijwerkingen die in het begin wel kunnen voorkomen. Maar die gaan ook over. Even volhouden.

    Reageer
    #3

    ik voel me nu ontzettend afgevlakt, echt geen emoties en wel nog heel misselijk. gaat dit ook over

    Reageer
    #4

    Zoals ik al schreef: Dat zijn bijwerkingen die in het begin wel kunnen voorkomen. Maar die gaan ook over.

    Reageer
    #5

    hallo,

    het is vandaag de tweede dag, ik heb weer het zelfde als gisteren. eerst voel ik me een paar uur heel goed en blij en is alles helder in mijn hoofd (nog wel een klein beetje negatieve gedachtes), en daarna word ik ontzettend moe en suf en voel ik me heel erg afgevlakt alsof ik geen emoties meer heb, lichamelijk klachten heb ik niet echt meer heel af en toe nog wel misselijk. ik word hier erg onzeker van alsof mijn lichaam zoveel energie in vrolijk zijn steekt dat ik me daarna zo ga voelen en ik ben bang dat ik hierdoor geen activiteiten meer kan doen, ik zit er nu ook over na te denken om te stoppen want ik durf het niet meer.

    groetjes

    Reageer
    #6

    Overleg het dan met je behandelaar.

    Reageer
    #7

    hallo,

    ik zit inmiddels op dag 5 en ik weet niet wat ik nu precies moet doen, ik heb heel erg last van de bijwerkingen. mijn hart gaat helemaal tekeer ik kan me heel slecht concentreren ik heb heel weinig gedachtes en ik ben ontzettend moe en heel misselijk en ik heb overal tintelingen in me lichaam vooral op me borst, ik heb het gevoel dat ik beter af was zonder pillen. maar nu ben ik heel erg bang dat ik last krijg van de onttrekkingsverschijnselen, ik heb 4 dagen lang 25 mg geslikt en ik wil vandaag stoppen dus dat zijn 4 halfjes. denk je dat ik er last van krijg?

    groetjes

     

    Reageer
    #8

    Dat zou na 4 dagen op zich niet zo'n probleem moeten zijn. Maar het hoort wel bij het middel, dat er in het begin wat bijwerkingen zijn. Neem even contact op met je arts.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: hypochondrie pillen setraline


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief