Angstaanval?

  • #1

    hallo,

    ik ben 15 jaar en ik heb al 2 jaar een probleem maar ik weet niet wat het is, ik heb gezocht op het internet maar ik vind niet wat het is.

    soms als ik probeer te slapen, hoor ik stemmen komen, alsof ze in de verte zijn, het zijn net kinderen die lachen en roepen, en ik hoor ook geruis op de achtergrond. Dan voel ik een angst opkomen, ik tril vanbinnen, ik zie zwarte vlekken voor mijn ogen, soms heb ik het gevoel dat er iemand voor me staat. Mijn hart hoor ik net 10 keer zo luider en rapper. Het is net alsof iemand me bekijkt en ik wil onder de dekens kruipen maar dat lukt niet omdat ik me niet kan bewegen. In die situatie ben ik wel rustig.

    als ik zo'n angstaanval voel opkomen, dan kan ik dat wegkrijgen door me te concentreren en mijn hoofd te schudden of in een andere houding te liggen. Maar ik heb het 2/3 keer laten gaan, en het is net alsof ik dood ga. Het doet geen pijn. Ik kan het wegkrijgen door me te forceren te bewegen.

    weet iemand wat dit is? Mijn vriendin vinden dit ook heel raar. En op internet vind ik geen gelijke situaties.

    Reageer
    #2

    Het kunnen angst/paniekaanvallen zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Margot, het heeft te maken met je leeftijd. Je bent een heel innemend persoon en je bent heel romantisch. Je leeft je halve leven als je droomt. Als je wat ouder wordt, dan geniet je juist van die dromen. Het wordt vanzelf wel fijner.

    Reageer
Reageer op: Angstaanval?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief