Angst bij wakker worden

  • #1

    Ik ben een man van 29 en heb laatste half jaar vanwege veel gebeurtenissen in me leven een angststoornis opgebouwd. Ik loop sinds een maand bij poh-ggz en sinds dien kan ik steeds beter met me angsten omgaan overdag. Ik had last van licht in me hoofd, paniekaanvallen. Bang dat ik dood zou gaan door hartfalen. Bang om flauw te vallen.

    Nu is mij vraag. Hoe kan het dat ik overdag me angsten weer redelijk onder controle begin te krijgen. Maar snachts iedere nacht weer in angst wakker word. Het houdt maar niet op.

    Reageer
    #2

    Dat komt voornamelijk omdat je in je slaap je gedachten/dromen niet kunt sturen. Je gaat ook met een bepaalde spanning slapen, omdat je vreest weer wakker te gaan worden met de angsten. Ook daar zal nog verandering in komen. Bespreek het wel met je behandelaar.

    Reageer
    #3

    goeiedag, ik heb de laatste tijd enorm veel last van angsten. Kan werk en privé niet goed gescheiden houden en heb idee dat ik door mijn werk niet gelukkig kan zijn in mijn privé leven. Hebben hier mensen ervaringen mee? Word vandaag heel vervelend wakker met een ontzettend verdrietig gevoel. Heb de laatste tijd ook ontzettend veel mee gemaakt.

    Reageer
    #4

    Het is misschien niet je werk waar je niet gelukkig van kunt zijn, maar al de ander dingen.Alles bij elkaar dus.  Ga naar de huisarts en bespreek dit eens met je huisarts. Je zou een depressie kunnen hebben.

    Reageer
Reageer op: Angst bij wakker worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief