Wat is er met mij?

  • #1

    Hallo , ik ben 20 jaar oud en weet het allemaal niet meer. Ik kan nooit van bed af komen, kom slecht tot bijna niet in slaap. Ik weet niet wat het is maar ik voel me altijd slecht op een of andere manier.. Ik weet niet of dit depresie is of niet. In mijn omgeving heb ik ook altijd het idee dat ik direct kan zien of die persoon mij wel of niet mag.(slecht over mij denkt of niet)
    Verders heb ik totaal geen interesse om op school elke dag 8 uren in een lokaal te zitten want ik heb het gevoel dat dat bij mij niet helpt. (snel verveeld of ik raak de interesse kwijt)

    Ik merk dat het ook een grote onrust is in mijn hoofd om dingen waar ik me zorgen om maak, terwijl dat nutteloze dingen zijn. Bijvoorbeeld als ik bij mensen/vrienden ben dan denk ik zomaar dat ze dingen onderling negatieve dingen over mij gezegd hebben of daar ben ik bang voor dat die persoon wat tegen mij heeft.

    Ook heb ik het gevoel als krijg ik vaak te veel en vaak te weinig binnen in mijn hoofd ofzo. Ik weet niet precies hoe ik dit moet beschrijven.

    Ik heb al een advies gekregen om naar de psycholoog te gaan maar ik zou graag meer willen horen.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het juist goed zou zijn om naar een psycholoog te gaan, om erachter te komen waarom je deze negatieve gedachten hebt.

    Reageer
Reageer op: Wat is er met mij?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief