Slaapverlamming?

  • #1

    Ik heb sinds de zomer last van netelroos en heb daar ook medicijnen voor. De laatste paar weken heb ik last gekregen dat als ik bijna in slaap van dat opeens mijn lichaam in een soort van verlammingsstand schiet en dat het ook wel weer binnen een minuut weg is.  Ik slaap de laatste tijd ook slecht en loop sochtends de kranten dus veel slaap krijg ik niet. Iemand die mij hier advies kan geven of mij kan helpen.

    Reageer
    #2

    Dan moet je eerder naar bed. Zodat je in ieder geval voldoende nachtrust krijgt.

    Reageer
    #3

    zou te weinig nachtrust het probleem kunnen zijn dan?

    Reageer
    #4

    Ja uiteraard.  Eigenlijk een beetje vreemde vraag.

    http://www.dokter.nl/nieuws/slapen/617-gevolgen-van-chronisch-slaaptekort/

    Reageer
    #5

    bij netelroos kan een gevoeligheid voor histamine spelen maar ook allerlei tekorten, bepaalde vitaminen en mineralen, zoals magnesium, vitamine B, C en D en nog veel meer stoffen. Om lekker ontspannen te slapen zijn dit soort stoffen ook nodig, onder meer om allerlei neurotransmitters aan te maken. Als je lekker slaapt is korter slapen misschien een iets kleiner probleem.

    Reageer
Reageer op: Slaapverlamming?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief