Duizeligheid

  • #1

    Goeie avond,

    Ik heb volgens de psycholoog een soort van burn out met een angststoornis. Ik ben ook heel gevoelig sinds ik dit heb. Gevoelig voor geluid en steeds het gevoel dat ik duizelig ben.
    Nu heb ik 3 maanden thuis gezeten en voor me gevoel wel weer redelijk hersteld. als ik op me werk zit achter computer heb ik er weinig last van. Vanmiddag ging ik weer sinds tijden een klus zelf opnemen bij een klant. Ik voelde me goed en het ging ook goed op het begin. Bakkie koffie gedronken en toen daarna ter zake. Toen moest ik dus weer opstaan en in de weer. En op dat moment voelde ik me weer duizelig. En een soort van moe. Ik had weer ligt het gevoel of ik zou flauw vallen. Uit eindelijk snel me werk afgemaakt en toen in de auto kwam ik weer redelijk tot rust. Hoe kan dit? Me angsten zijn er meteen weer. Ik wil zo graag normaal functioneren en ik word toch weer duizelig. Nu heb ik echt het gevoel dat het lichamelijk is.

    Reageer
    #3

    Koffie drinken is misschien niet zo slim. Dat versterkt je stresshormonen.

    In elk geval is het belangrijk om te zorgen voor goede voeding. Geraffineerde suikers zoveel mogelijk vermijden en bij elk eetmoment ook wat eiwit, vet en koolhydraten eten.

    Dan kan het zijn dat je wat tekorten hebt en je neurotransmitters ontregeld zijn. Stoffen als onder andere magnesium, zink, vitamine B/B12 en D, bepaalde vetzuren en aminozuren kunnen meehelpen om beter in je vel te zitten. chroom helpt je om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Daarvoor is het handig om chroomrijke voeding te gebruiken. In edelgistvlokken zit dat bijvoorbeeld. Mij helpt het in elk geval om me minder flauw te voelen.

    Reageer
Reageer op: Duizeligheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief