Slaapproblemen

  • #1

    hye, ik heb elke nacht nachtmerries. Ik neem slaapmedicatie en ik heb ze nog steeds! Weet iemand goede medicatie hiervoor? Ik worstel met een depressie met angststoornissen en een postraumatisch stressyndroom

    Reageer
    #2

    Slaap medicatie helpt niet tegen nachtmerries. Sterker nog, ze kunnen zelfs nachtmerries veroorzaken. Je zult dot dan toch met je behandelaar moeten bespreken

    Reageer
    #3

    dit probleem is opgelost. De beste slaapmedicatie die je kan krijgen tegen nachtmerries is beter dan trazolan. De pil heeft de naam Seroquel van 100mg. Ik neem een halfje en het werkt direct, 2 seconden na inname. Ik kan laat opblijven en als mijn wekker afgaat in de ochtend kan ik met gemak opstaan. Ik voel me dan goed uitgerust. Het enige nadeel is dat je veel slapers hebt in je ogen en dat dit een beetje zeer doet, maar als je je gezicht wast in de ochtend moet dit geen probleem meer zijn.

    Reageer
    #4

    door jezelf overdag meermalen te ontspannen en s avonds een soort dagboek bij te houden (waardoor je je hoofd leegschrijft) kun je misschien wel het scherpe kantje van je nachtmerries afhalen.

    Voor nachtmerries met een terugkerend thema kun je overdag een andere wending verzinnen. Je schrijft een soort "opstel" voor jezelf en leert dit nieuwe verloop goed uit je hoofd. Soms heb je dan tijdens je nachtmerrie ook grip op het scenario en kun je de nachtmerrie beinvloeden.

    succes!!

     

    Reageer
    #5

    Belangrijk is om wat aan de oorzaken te doen en de slaapoefentherapeut heeft al goede tips. Nachtmerries hebben te maken met angsten en het is goed om je te realiseren dat die angsten je wat te vertellen hebben. Ik hoop dat er ook hulp bij hebt.

    Dan kunnen sommige supplementen helpen ondersteunen, je helpen om rust te vinden.  Bijvoorbeeld magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3 en allerlei aminozuren. Dan gaat je lichaam weer bepaalde neurotransmitters aanmaken en voel je je wellicht wat rustiger. Ook is natuurlijk je dagelijkse voeding belangrijk.

    Een goed middel bij depressie is 5htp, mag alleen niet met antidepressiva. Ook een middel als theanine kan helpen, dat werkt net een beetje anders en helpt vooral bij angsten. Had zelf de ervaring dat het me een tevreden gevoel gaf en dat ik beter sliep.

    Reageer
Reageer op: Slaapproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief