Altijd moe

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 16 jaar oud, havo 5 student en al sinds dat ik op de middelbare school zit iedere dag moe. Ik ben overdag moe, ga moe slapen en word in de ochtend weer moe wakker. Zelfs in de vakantie rust lig ik al in de middag op de bank omdat ik het niet red.

    Omdat ik dit jaar examen ga doen, en ik dus altijd moe ben, wil ik graag een oplossing voor dit probleem aangezien ik al zo lang moe ben. ik ben al meerdere keren naar de huisarts geweest, maar zij heeft uitgesloten dat ik bloedarmoede heb, geen schildklier problemen.. en toen ik vroeg of ik dan misschien een grondiger onderzoek zou kunnen krijgen, antwoordde zij dat moe zijn iets bij de tiener jaren hoort en dat het wel overwaait, en al zou ik 20 zijn en dit nog steeds hebben, dan zou ik terug moeten komen. Maar ik heb er al zo lang last van, en ik wil je er zo graag hulp bij, zou iemand mij kunnen helpen?

    mvg.

    Simone

    Reageer
    #2

    Je moet toch gewoon terug gaan naar de huisarts en duidelijk aangeven dat je er klaar mee bent. Neem een van je ouders mee naar de huisarts. Vraag om een uitgebreid bloedonderzoek waarbij naar vitamines, ziekte van pfeiffer en het cytomegalisvirus wordt gekeken.

    Hoe laat ga je in de regel naar bed en hoeveel uren slaap je? Gebruik je regelmatig alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    Ik gebruik geen drugs of alcohol, ik ga op schooldagen rond half 10 / 10 uur naar bed, en maar ik slaap pas rond half 11. (Mobiel blijft altijd beneden, geen tv op kamer) en ik wordt iedere dag om 7 uur wakker, maar ik rust niet uit...

     

    Reageer
    #4

    De reactie hierboven is trouwens ook van mij, naar vergeten in te vullen?

    Reageer
    #5

    Heb je overgewicht? Snurk je veel?

    Reageer
    #6

    Ik snurk niet (volgens ouders) en ik heb een gezond bmi dus geen overgewicht

    Reageer
    #7

    Ga dan in ieder geval terug naar de huisarts en vraag om de onderzoeken zoals ik eerder al aangaf.

    Reageer
Reageer op: Altijd moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief