Paniekaanval of niet

  • #1

    Ik reed een uur geleden ongeveer naar België en ik kwam net van de psycholoog af. Daar had ik emdr gehad en tijdens het rijden ging het goed, alleen opeens kreeg ik een enorm slecht gevoel in mijn gezicht, wat ik al eerder heb gehad bij bijna flauwvallen. Daarnaast kreeg ik pijn aan de linkerarm en linkerkaak dit duurde zo n 10 seconde en ik moest mijn best doen met flink ademen om niet flauw te vallen( naar mijn idee dan) ik dacht echt dat ik flauw ging vallen en ging verongelukken. Nu ben ik al lang bekend met paniekaanvallen etc, en ben ik door allerlei dokters onderzocht maar nooit iets uitgekomen. Zelfs een keer de ambulance gebeld, ik heb de aanvallen onder controle alleen maak ik me extreem zorgen dat er echt iets gebeurd met rijden of iets ergs is.

    Reageer
    #2

    Dat lijkt toch op een hyperventilatie aanval. Als je zo'n aanval krijgt is het wel zaak, dat je de auto aan de kant zet en even wacht totdat de aanval voorbij is.

    Reageer
    #3

    En op de snelweg mag ik dan naar de vluchtstrook? Het rare is dat ik niet snel aan het ademen was en het maar 10 seconde duurde.

    Reageer
    #4

    In dat geval mag je de vluchtstrook gebruiken.
    Een korte aanval zou kunnen. Je gaf zelf al aan: en ik moest mijn best doen met flink ademen om niet flauw te vallen

    Reageer
Reageer op: Paniekaanval of niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief