Vast in een tijdlus met verwarde gedachten

  • #1

    Hallo, ik vertel over mijn ervaringen met het verkeren in een tijdlus.
    Op jonge leeftijd begon het eigenlijk al. Ik ging naar school en had les van de leerkrachten. Later was de school uit en ging ik weer naar huis en deed ging wat spelen met speelgoed. Volgende dag kwam en ik ging weer naar school enzoverder. Op een gegeven moment kwam het voor dat ik door kreeg dat iets opnieuw gebeurde. Terwijl ik weet van mijzelf dat het al is gebeurt. Want ik heb het echt gezien gebeuren. En heb het onthouden. Nou kon ik het niet echt lang vasthouden. En raakte ik het kwijt. Die herinnering dat het eerder was gebeurd.
    Later op een volgende school na de basisschool gebeurde weer hetzelfde. Dat ik herkende dat ik op die school al was geweest. En ik de leerlingen al kende.
    Zei zagen mij voor het eerst en ik begon het raar te vinden om hun een hand te geven en mijzelf voor te stellen.
    Rond de middelbare school, en de tijd dat ik meer met agenda ging werken kreeg ik door dat er wel iets heel erg fout ging.
    Ik besefde dat ik terug ging in de tijd. Hoe, dat wist ik niet. Ik kon opmaken dat ik een heel jaar over moest doen.
    Erg vervelend. Ook deze dagen loop ik rond en zie ik dat er dingen gebeuren die deel uitmaken van de tijdlus. Wat ik hiermee bedoel is dat, op een ochtend als ik wakker wordt is het zo dat het een andere datum is. En alles weer als van ouds is. En daar blijft het in rond cirkelen. Het gekke is dat het bezit wat ik normaal had. Is dan weg. Had ik een trui gekocht. Dan heb ik die niet meer. En een lamp is op dit moment stuk is, is dan weer heel. Want toen der tijd is die niet stuk geweest.
    Hele bizarre dingen. En daar kan ik zo niet echt bij. Ik vraag als bevestiging aan omwoners wat hun weten. Maar zei hebben niks aan mij gemerkt. En wanneer ik terug in de tijd ben gegaan(hoe het ook maar heeft plaatsgevonden). Herken ik bepaalde mensen wel. Maar zij hebben op dat moment geen idee wie ik ben.
    Ook al herinner ik mensen waarmee ik al weet dat ik in de toekomst leuk contact mee heb. Zulke mensen als ik die weer als van ouds tegen kom. Dan moet alles weer van voren worden opgebouwd.
    Het stoort mij dat ik bij het slapen gaan ook dezelfde dromen heb. En dan bedoel ik dat de dagen waarop ik een droom heb, zijn gelijk aan de eerdere keer dat ik de dromen had op dezelfde dagen. Dit bedoel ik dus met de tijdlus waar ik in zit. Waardoor ik ervaringen heb die een herbeleving zijn.
    Zowel tijdens het slapen als bij het wakker zijn.

    Voor zover ik weet van de neuroloog heeft dit te maken met de werking van de hersenen. Er is een andere manier hoe informatie wordt verstuurd.
    Volgens de neuroloog komt informatie bij mij van het langtermijn geheugen naar een hersendeel die inkomende informatie vergelijkt met eerdere informatie. En daarna pas begin ik pas het object te zien.
    Het zou volgend de neuroloog de reden kunnen zijn voor mijn ervaring.
    Daarnaast zijn de dingen die ik noem waarbij ik herbelevingen ervaar volgens de neuroloog puur mijn malle brein die mij voor de gek houd.
    Dat kan zo zijn. Maar afleiding zoeken heeft niet echt veel zin.
    Ik blijf nog in het verleden, en moet nog steeds de dingen die ik al weet dat ik ze heb ervaren weer doorstaan. Het klopt niet.

    Zijn er mensen die op dit vlak wat ervaringen hebben?

    Reageer
    #2

    Zie de film Groundhog day.
    Herkenbaar voor mij. ๐Ÿ™‚

    Gr. Willem

    Reageer
    #3

    Ik zou het niet weten, wel weet ik dat het soms voorkomt dat iemands hersenen denken dat ze het al eerder haden meegemaakt maar dat dat niet zo is. Of dit zo is kan je op de volgende manier checken: als je merkt dat je iets weer overnieuw doet, kijk dan in je herineringen of je weet wat er in de toekomst verder nog gaat gebeuren. Als je het niet weet, of je herineringen kloppen, niet kan mijn theory waar zijn. Als je herineringen wel kloppen heb ik dr volgende vragen:

    Geloof je ergens in? (Ik zeg niet dat je moet stoppen met geloven) als dat zo is zou ik onderzoek doen naar je geloof.

     

    Heb je wel eens dingen gedaan als: flesje draaien of Charley Charley ofzo, dan raad ik aan daar direct mee te stoppen en luister nooit naar wat ze zeggen of je opdragen.

     

    Reageer
    #4

    Heel herkenbaar wat je schrijft. Zelf geen last van maar ik zie om mij heen dat mensen daar ook last van hebben. Ik zou er graag prive met je erover willen hebben omdat de materie best pittig. Je kunt me altijd mailen of wie dan ook daar behoefte aan heeft.

    [email protected]

    Reageer
Reageer op: Vast in een tijdlus met verwarde gedachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief