Dokter.nl

Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m)
 Klik hier voor info en beschikbaarheid
Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
Psychiatrie overigen

angstzweten?????

  angstzweten?????

angela #1 06 sep 2005 18:00

hoi,

De laatste tijd als ik in een ruimte ben waar veel mensen zijn krijg ik het benauwd en ga ik zweten. Dit kan soms zelfs zo erg zijn dat de druppels van mn hoofd aflopen, ook al is het niet heet. Het begon op mijn werk als ik in een volle koffiekamer moest binnenlopen en nu heb ik het zelfs in de metro, bus, trein enzzz...gewoon zomaar als ik het warm heb...zweten... de laatste tijd ga ik voor ik een bus in ga al denken aan dat ik kan gaan zweten, en juist dan ga ik al zweten, maar wat moet ik hier nou aan doen? ik kan niet meer rustig zitten, want ik ben bang dat het steeds vaker gebeurd....

groetjes

Anoniem #2 06 sep 2005 20:38

het lijkt wel of je paniekaanvallen hebt.misschien moet je eens naar de dokter gaan en het met hem of haar over hebben wat hier aan gedaan kan worden.

groetjes

Anoniem #3 06 sep 2005 23:26

je bent bang om te zweten,en dat maakt het nou net dat je gaat zweten,net zoals bij hyperventileren.
als je bv n sociale fobie hebt,dan kun je ook heel erg gaan zweten,als je buiten bent,of dat je weet dat je naar buiten moet,enz,je gaat er ook extra op letten,waardoor je je helemaal onprettig voelt!
ik zou als ik jou was even langs huisarts gaan,en het hem uitleggen,mischien evt n pschyische behandeling,of heel mischien toch wat lichamelijks,maar dat lijkt me sterk omdat je het alleen in bepaalde stuaties hebt..

angstzweten?????

Moderators: Tandor
Bel met medisch en persoonlijke vragen onze zorgprofessional (geen arts)
Tel: 0900-1992 (€ 0,9 p/m) Klik hier voor informatie en beschikbaarheid

Vind Dokter op

Dokter.nl is lid van: Dokter.nl is lid van DDMA