Buikpijn en pijnlijke borsten

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb nu al circa 3 maanden last van buikpijn.
    Ik heb hier letterlijk iedere dag last van, soms gaat het een paar uurtjes weg en dan komt de zeurderige pijn in mijn onderbuik weer terug.

    Ik ben al 3 maanden niet ongesteld geweest en vanaf die tijd is de buikpijn ook begonnen. Het begon samen met pijn in mijn borsten en gevoelige tepels, waardoor ik dacht dat ik zwanger kon zijn. Ik ben meteen naar de huisarts gegaan en heb bloed laten prikken voor het hormoon HCG. Ik bleek niet zwanger te zijn. Na een week werd de pijn in mijn borsten minder maar de buikpijn is alijd aan blijven houden. circa 4 weken na dat ik bloed had geprikt ben ik terug gegaan naar de huisarts, weer bloed laten prikken voor progresteron en voor onstekingswaarden in mijn bloed vanwege de buikpijn. Weer niet zwanger, en de waardes waren allemaal dik in orde.

    Dit is zo'n 7 weken geleden geweest, en de buikpijn is er niet minder op geworden. 2 weken geleden werd ik snachts wakker van de pijn, de volgende dag zat ik huilend van de pijn bij mijn vriend in de auto en het werd na een half uurtje weer 'dragelijk'. Sinds anderhalve week heb ik weer ontzettend last van opgezette, pijnlijke borsten, pijnlijke en gevoelige tepels. Snachts slaap ik slecht omdat mijn borsten veel pijn doen.

    Ik heb het gevoel dat mijn huisarts me niet serieus neemt of dat ik juist mezelf te druk maak. De huisarts vertelde me dat het misschien een voedselvergiftiging was en dan ik maar gewoon moest afwachten wanneer het wegging...

    Ik ben benieuwd of iemand zich hier in herkent, of dat iemand een idee heeft van wat het zou kunnen zijn.

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Gan erug naar de huisarts en vrzag ee verwijzjng voor de gynaecoloog.

    Reageer
    #3

    ik heb ook heel erg last van buikpijn, en me tepels zijn daarbij heel gevoelig. Ik heb een implanon in mijn arm iemand eenig idee of het daarvan zou kunnen komen? Zwanger is ook geen optie, heb ook al testen gedaan die waren negatief.

    Iemand een idee of een tip??!!

    Reageer
    #4

    Het zou van de implanon kunnen komen

    Reageer
    #5

    Hallo.
    Ik heb in november 2021 de laatste prikpil gehad. En ben pas in december vorig jaar voor het eerste weer ongesteld geworden. Ik ben heel onregelmatig ongesteld en normaal waren mijn borsten mijn menstruatie wekker als ze pijn gingen doen dan wist ik binnenkort moet ik ongesteld worden en zodra de pijn weg was kon ik naar de wc want ik was ongesteld. Nu ben ik pas ongesteld geweest en het rare is dat de pijn in de borsten niet weg gaat ze blijven gevoelig plus ik heb vaak pijn in de onderbuik en normaal met slecht eten kom ik snel bij maar nu val ik zelfs af. Weet iemand of dit normaal is na 3 keer de prikpil te hebben gehad waarvan de laatste in november 2021 was.

    Groetjes Niesje

    Reageer
Reageer op: Buikpijn en pijnlijke borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief