niet kunnen zitten ivm pijn zitvlak

  • #1

    Sinds 4,5 jaar heb ik rugklachten en sinds 2,5 jaar kan ik niet/bijna niet zitten. Ik heb dan erg veel pijn in mijn hele zitvlak/bips.
    Ik heb een hernia, slijtage en degeneratie onderin mijn rug en een botcyste in mijn heiligbeen. De botcyste is uitgeruimd en opgevuld met eigen bot en donorbot en mijn onderste lendenwervel is vastgezet met pennetjes/schroefjes.
    Dit heeft geen verbetering gegeven. De klachten zijn precies hetzelfde. Artsen uit verschillende (universitaire) ziekenhuizen kunnen de pijn tijdens het zitten niet verklaren en hebben geen oplossing. Ik ben uitbehandeld en ik ben ten einde raad.
    Is er misschien iemand met dezelfde klachten? Dan zou ik heel graag met u in contact willen komen.
    Alvast bedankt voor de reacties.

    Reageer
    #2

    Hallo ik heb het zelfde probleem.Als ik langer dan een uurtje zit heb ik hevige pijn en de pijn straalt naar mijn benen de pijn is ondraaglijk neem dan altijd een dafelcan van 1mg dat gaat de hevige pijn voorbij maar dan kan nog niet zitten op mijn zitvlak. Ik ga het wel laten onderzoeken geneeskunde arts.

    Reageer
Reageer op: niet kunnen zitten ivm pijn zitvlak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief