pijn à ribben voor/achter

  • #1

    dag allemaal,
    ik heb de berichten gelezen, maar ben (nog) niets wijzer geworden.
    Ik weet wél dat het begonnen is nadat ik gevallen ben - getuigen : 2 verrekte vingers in een poging mezelf op te vangen. Maar weet nog niet waar het aan ligt : aan die val; aan de beroerte die ik 6 maanden geleden had; aan het feit dat ik anterolisthese heb onderaan in mn rug; aan het feit dat ik een jaar geleden een cage in mijn nek heb laten zetten; ... Ik heb gelijk met die val een nek die niet meer behoorlijk draait, tenzij met veel pijn. En oja, ik heb moeite met ademhalen, kan maar beperkt ademen, moet dan weer uitblazen, en hoesten gaat moeizaam, als ik doorzet doet het wreed pijn. En ik heb 20 dagen lang antibiotica moeten nemen voordat ik alles uitgehoest had, het einde van de antibiotica was zo'n 10 dagen voordat ik viel. De dag na het vallen heb ik ook operatie ondergaan aan mn borst, de gynaecoloog zegt dat het daar niets mee te maken kan hebben.
    Daar ik aan huis gebonden ben, en dus mn huisarts op bezoek moet vragen ben ik niet zo snel geneigd om naar arts te vragen.
    Hopelijk kan iemand mij wegwijs maken : als het bvb ligt aan mijn val, hoe lang duurt het dan eer het betert ?

    heel erg bedankt ! Groetjes, moni ps het doet trouwens het meeste pijn als ik lig : in bed, of op zetel.

    Reageer
    #2

    Het zijn complexe klachten...en daarmee moeilijk om te zeggen waar de klachten vandaan komen. Het kan zijn dat er een of meerdere ribben zijn gekneusd...maar zonder onderzoek is dat moeilijk te zeggen.
    Misschien is toch verstandig om de huisarts te contacteren.

    Reageer
Reageer op: pijn à ribben voor/achter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief