Bekkenpijn

  • #1

    Bekkenpijn. Althans, dit is wat ik me daarbij voorstel. Op dit moment heb ik een ondragelijke pijn aan pijn aan mijn benen: drukkend, zwaar, zeurend, beklemmend.. En dat komt vanuit mijn bekken, aan de achterkant, zeg maar heel laag in mijn rug/op bilhoogte. Ook op die plek, zowel links als rechts, heb ik die drukkende, zeurende, pijn.

    Het is bijna alsof mijn benen veel te strak in verband gewikkeld zijn en er zo hard aan mijn benen getrokken wordt dat ze bijna loskomen (sorry, dat klinkt een beetje luguber, maar dat is wat ik me erbij voorstel).

    Nou weet ik dat ik vroeger iets verschil in beenlengte had, daar is destijds niets mee gedaan. De echte ellende begon tijdens mijn zwangerschap zes jaar geleden. Toen had ik deze pijn aan één kant (links). Mijn kindje lag ook niet helemaal in het midden, zoals het hoort, maar een beetje meer naar rechts. Dat is de kant van mijn kortere been en de kant waar mijn bekken naar beneden gekanteld is. Overigens staat mijn bekken ook naar voor-achter scheef.

    Verschillende fysiotherapeuten hebben geprobeerd mij te helpen met dit probleem, zonder resultaat. Manueel therapeut, bekkenfysio, chiropractor: zelfde verhaal. En ik word echt gek van de pijn.

    Nu mijn vraag: kan ik een röntgenfoto/MRI aanvragen? Mijn huisarts is nooit zo happig op die dingen. Ik ben vooral heel erg benieuwd of er iets op te zien kán zijn.

    Heel graag jullie ervaringen! Alvast hartelijk dank voor het reageren.

    Reageer
    #2

    Uiteraard kun je om een verwijzing. Maar dan naar de orthopeed. Die zal dan ook een MRI laten maken

    Reageer
Reageer op: Bekkenpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief