sporen van spatjes bloed

  • #1

    Gezondheid problemen :
    Misselijkheid - nooit.
    Braken - nooit
    Duizelig - nooit
    Alcohol - nooit
    roken - nooit
    Slechte houding na het eten - ja
    Operaties gehad - nooit
    ----------------------------------

    spatjes bloed :
    Een week lang zat ik kleinen sporen spatjes bloed te hoesten.
    dit duurde een week. een week met de behandeling van Flixotide hoest ik geen spatjes bloed meer. Ik voelde ook iets irriteren in mijn keel zoals kruimels brood. de huisarts heeft mijn keel onderzocht en niets gevonden. als ik hoest de kleine witte slijmen zijn er nog steeds. Maar met mate. De witte slijmen proeft naar bloed.

    Hoesten :
    Met ontspannen maag, Bij het slapen gaan, rustig in en uit ademen voel ik langs mijn midden borst kas Luchtbelletjes. Daardoor moet ik hoesten. Ik hoest een beetje koude slijmen. Dit hebt ik al een paar weken sinds Maart 2015.

    Rechts onderaan mijn ribbenkas voel ik altijd een steek.
    Iets dat in de weg staat als een soort knikker. als ik naar de WC ben geweest is het minder. ik zie twee weken sporen van bloed in mijn stoelgang. soms niet, soms wel.

    Sinds een paar weken had ik regelmatig Diaree.
    Dan weer normale stoelgang dan weer diaree. De diaree is niet altijd hevig. Soms tussen de twee. Sinds 26 maart hebt ik normale stoelgang, Ik kan wel mijn stoelgang doen maar Met mate. Ik ben gewoon koffie te drinken omdat ik weet dat ik daarvan heel gemakkelijk naar de WC kan gaan.

    Ben twee maal naar de huisarts geweest.
    Die heeft met haar handen mijn buik afgetast op zoek naar een gezwel of zo. Niets te vinden.

    ik ben bang dat er een gezwel is ter hoogte van mijn dikke darm. die sporen bloed in mijn stoelgang moet toch van ergens komen ? mijn huisarts zegt ook niet alles. ik hebt bloed laten afnemen voor onderzoek. maanden weet ik het resultaat.

    [b]mijn vraag : vanwaar die spatjes bloed in mijn stoelgang ?[/b]
    het moet toch van ergens komen ?

    Reageer
    #2

    De spatjes bloed komen niet uit de dikke darm. Eerder uit het rectum. Misschien een inwendige aambei. Als er niets uit het bloedonderzoek komr is het wellicht goed om een ontlastingsonderzoek te vragen

    Reageer
Reageer op: sporen van spatjes bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief