zeurend gevoel

  • #1

    ik heb de laatste tijd een zeurend gevoel aan mijn bekken,ik heb ook een probleem dat ik niet een voldoende erectie kan krijgen.penis word vlug terug slap.ik ben 35 jaar.

    Reageer
    #2

    Waar zit die zeurende plek precies?
    Heb je ook last van je teelballen?

    Reageer
    #3

    het zit meer in mijn onderrug en zijkanten achter.het is precies dat het ook soms uitstraald naar mijn linker bovenbeen en lies.neen ik heb geen last van mijn teelballen.ik dacht mijn bekken omdat ik moeilijk een erectie in satand kan houden,en of pijn aan de rug?

    Reageer
    #4

    Ik zou toch even voor de zekerheid naar de HA gaan.

    Reageer
    #5

    Kan een zaadbal-ontsteking zijn bijv. Maar moet je toch even mee langs. Heb je niet te hard in je bal gedrukt of is erin getrapt/gekneld o.i.d. té erg aan gevoeld bijv.

    Reageer
    #6

    wat is een HA precies?neen ik heb geen last van mijn teelballen of zaadbal.er is ook niet tegen getrapt geweest enof geknepen.

    Reageer
    #7

    HA staat voor huisarts.

    Het zou inderdaad vanuit je bekken kunnen komen. En dat met name de bekkenbodemspieren. Ik denk dat het inderdaad een goed idee is om d=naar de huisarts te gaan en een röntgenfoto te alten maken van je onderrug en een verwijzing te vragen voor een bekkenbodemtherapeut.

    Reageer
    #8

    kunnen ze via een foto zien dat het mijn bekken zijn?verklaart dat ook mijn erectie problemen?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dan kan misschien wel.. probeer ondertussen eens zittend te plassen en minder ''druk'' uit te voeren op het toilet. Doe dat eens voor de aardigheid.

    Reageer
    #10

    Je bekkenbodemspieren zouden een verminderde erectie kunnen veroorzaken. Dat is echter niet op een foto te zien. Een bekkenbodemtherapeut kan de spieren wel meten om te kijken of er teveel spanning op zit.
    Andere voorkomende klachten kunnen zijn:
    Moeilijker plassen
    Vervelend gevoel in de urinebuis en onderbuik, maar dan achter het schaambeen
    Vervelend gevoel bij ejaculatie of in de zaadleider
    vervelend gevoel in de balzak en de lies (bovenste gedeelte)
    Moeilijker plas kunnen ophouden
    Nadruppelen of naplassen

    Reageer
Reageer op: zeurend gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief