2 weken buikpijn, misselijk, geen eetlust, duizelig

  • #1

    Goedenmiddag,

    Ik wil mijn verhaal even delen, en ik hoop dat jullie dit zelf misschien ook hebben meegemaakt. Ik ben 20 jaar.

    Ik heb al nu 2 weken dat ik in de lappenmand zit. Het begon 2 weken geleden dat ik niet lekker was, buikpijn had, geen trek etc. De dokter dacht eerst aan blindedarmontsteking, dus kreeg echo en daar is niks uitgekomen. Ik had toen al 7 dagen elke dag diarree, koorts en was misselijk.

    Nu ben ik een week verder, en de buikpijn is nog steeds aanwezig en mijn ontlastingspatroon is veranderd. hiervoor had ik dat ik met geluk 2 x in de week 1 keer moest poepen. Afgelopen week had ik regelmatig in de ochtend diarree en dan in de middag obstipatie. En nu heb ik het gevoel dat er wat zit maar ik heb er bijna geen aandrang voor.

    En donderdag en vrijdag had ik kamp van school, en ik heb de gehele nacht toen wakker gelegen van de misselijkheid en buikpijn. ik had koude rillingen en werd gewoon niet warm. en ik ben heel snel moe en duizelig.

    Ook heb ik al ruim 2 weken helemaal tot bijna geen eetlust meer. En dat terwijl ik van mijzelf een vreetzak ben die alles eet wat los en vast zit bij wijze van spreken. Ohja en ik val daarnaast ook heel erg af. ik ben in 3 weken al 6 kilo afgevallen.

    Ik maak mij hier zorgen om, want je hoort van die rare dingen. Heeft iemand van jullie dit zelf ook meegemaakt?

    Met vriendelijke groet,
    Michelle

    Reageer
    #2

    Terug naar de huisarts zou ik zeggen.
    Het is mogelijk dat je een virusinfectie hebt of een bacteriële infectie.
    Bloedonderzoek en ontlastingsonderzoek zou daar duidelijkheid over kunnen geven,.

    Reageer
    #3

    Uit bloedonderzoek was niet veel gekomen en morgen bel ik voor uitslag feceskweek. En voor afspraak.

    Reageer
    #4

    Okay. Ben benieuwd dan

    Reageer
    #5

    Ik ook! Ben er onderhand wel klaar mee. Mis nu best al veel van school.. 🙁

    Reageer
    #6

    Laat je testen op de ziekte van chron!!!

    Reageer
    #7

    hoi ik heb ook zo iets ik zal zeggen wat ik heb.

    ik ben al 7 a 8 maanden ziek ik heb bijkpijn hooft pijn ben miselijk ook poepen 2x in de week ook vaak diaree geen eetlust 1x vlouw  heel snel en vaak koud gevallen kan soms niet slaapen . ben 2 x naar de huisarts geweest die dacht darm slijmvlies onsteeking gaf hij medicijnen werken niet bloed prikken geen uitkomst . toen andere huisarts die zij fysio voor hooft pijn werkt voor geen meter . heb gevoel of ik niet sierieus wordgenoomen kom niet vaak bij de dokter.

    Reageer
    #8

    Dan toch gewoon teruggaan naar de huisarts met de klachten. vraag een verwijzing voor de MDL-rts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik ben 15 en heb nu dezelfde klachten al 3 weken iedere avond en nacht misserlijk alles niet kunnen slapen heb al 5 dagen niks gegeten en als ik eet is het 1 hap ik krijg niks naar binnen alles komt er dan net zo hard uit soms zit ik op school en spuug ik alles onder en ik weet niet meer wat ik kn doen of wat het is

    Reageer
    #10

    Wat denk je er dan van om eens met de klachten naar de huisarts te gaan?

    Reageer
    #11

    mijn vriendin is ook super ziek sinds vorige week dinsdag. Ze begon met hele erge koorts etc. We zijn nu 1.5 week verder en nogsteeds misselijkheid, buikpijn (die ze niet kan uitleggen) en geen eetlust. Ik maak me enorm zorgen.

     

     

    Wat zou het kunnen zijn?

    Reageer
    #12

    De griep.

    Reageer
Reageer op: 2 weken buikpijn, misselijk, geen eetlust, duizelig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief