Na 3 maanden na het ongeluk nog steeds pijn id enkel

  • #1

    Hoi, ruim 3 maand geleden ben ik aangereden door een auto. ( Ik fietste) In eerste instantie leek het niet iets ernstigs te zijn dus hup gewoon naar huis en koelen. De pijn werd steeds erger en lopen een hel. Dus ik naar de huisartsen post & daarna het ziekenhuis. Ik heb ze een aantal keer enkelbanden trauma horen zeggen (aan de binnenkant) maar verder niet concreet iets tegen mij zelf. 1 week drukverband gehad 1 week flexibel gips & vervolgens was 2 weken tape de bedoeling. Dit is echter een week geworden en 1 week brace door irritaties. Nou moest ik de brace al weken geleden afbouwen & dit heb ik ook geprobeerd maar het lijkt wel of de pijn weer erger wordt/terug komt.

    Op vakantie heb ik wel iets meer gelopen dan normaal maar met brace. Nu heb ik dus weer stekende pijn met en zonder brace, en in rust.

    Is dit normaal?

    Reageer
    #2

    Na 3 maanden zou het eigenlijk hersteld moeten zijn. Ik denk dat het verstandig is bij de huisarts langs te gaan en een verwijzing te vragen voor de orthopeed.

    Reageer
    #3

    Ja, dat dacht ik ook al. Maar wou ook niet gaan lopen klagen bij de huisarts. Bedankt!

    Reageer
    #4

    De vakantie zat ertussen daarom een wat later bericht. Ik ben inmiddels bij de dokter geweest. De enige reactie die ik krijg is ja je enkel is stabiel (zover was ik zelf ook al wel) en ja de pijn ach dat kan wel een jaar zo blijven.
    Daarna kon ik gelijk gaan.

    Hier heb ik dus helemaal niets aan.. iemand misschien een tip hoe ik pijn op een of andere manier kan verminderen? Het zijn voornamelijk steken en een pijn die ik niet kan omschrijven.

    Reageer
    #5

    Vervelend dat je huisarts geen actie onderneemt.
    Er zijn 2 opties:

    1.Je gaat naar de fysiotherapeut en laat deze naar je enkel kijken en eventueel behandelen.

    2.Je gaat terug naar je huisarts, geeft aan dat je het beu bent om zolang met de klachten te lopen en vraagt hem/haar om een verwijzing naar de orthopeed.

    Reageer
    #6

    Ik mocht terug komen in t ziekenhuis omdat het nog geen half jaar geleden was! Dus nu heb ik weer pijnstillers gekregen zodat ik gewoon alles moet doen wat ik wil en ook bij pijn moet ik doorgaan. Zodat de pijngrens hoger wordt (niet dat die laag is maargoed. Nouja kijken of het werkt! Hoop het!

    Bedankt voor de reactie!

    Reageer
Reageer op: Na 3 maanden na het ongeluk nog steeds pijn id enkel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief