Hoofdpijn, nekpijn.

  • #1

    Hallo, ik ben Marieke en ik ben 21 jaar.
    Ik ga al 5/6 jaar ongeveer naar de huisarts voor mijn hoofdpijn. Ik slik heel veel pijnstillers maar niks helpt echt. Ook heb ik veel last van mijn nek. De huisarts heeft me doorverwezen naar de neuroloog, hij wou graag dat ik een mri scan kreeg. Zo gezegd zo gedaan, ze hebben niks gevonden. De neuroloog dacht aan spierspanningshoofdpijn. Ik slik hier amitryptiline voor 10 mg per dag. Maar nog steeds had ik erge hoofdpijn. Het lijkt veel op migraine omdat ik het licht niet kan verdragen en geluid enzovoort. Ik word wel misselijk van de pijn, maar moet niet overgeven.
    De trap oplopen, bukken, zware dingen tillen enzo kan ik niet omdat ik dan meteen hoofdpijn krijg.
    Ik heb ook al een bril geprobeerd maar dat hielp niks.
    Omdat ik glaucoom (ook zo raar op mijn leeffijd) heb wilt mijn oogarts oogdruppels proberen die op mijn vaten werken en hij hoopt dat m'n hoofdpijn dan ook minder word. Dit medicijn heet timolol.
    Verder zijn er nog nooit foto's van mijn nek of rug gemaakt. Ik ben vroeger wel een keer heel hard gevallen...

    Iemand die nog tips heeft? Want ik ben echt radeloos...

    Reageer
    #2

    Hallo, ik heb heel lang hetzelfde gehad. En idd niet hielp echt verschrikkelijk en het ergste nog niemand begrijpt het. Ik heb er momenteel zo goed als geen last meer van! Bij mij lag het denk ik grotendeels aan het eten. Ik heb een poosje een diet gedaan, om me Goed op het strand te vertonen. Ik mocht niet veel eten maar de hoofdpijn werd veel minder. Nu, een nadat ik dat diet even gevolgd heb (2 maand) is mijn hoofdpijn echt stukken minder! Misschien iets om te proberen?

    Ohja van medicijnen krijg je ook hoofdpijn als je het veel gebruikt en ja zelfs van paracetemol en ibuprofen

    Reageer
    #3

    Beste MMW,
    Wellicht is het de moeite waard om een antimigrainemiddel uit te proberen. Het zou inderdaad migraine kunnen zijn. Vraag eens aan de neuroloog.

    Reageer
    #4

    Ik heb hetzelfde gehad. Zo´n 10 jaar pijnstillers geslikt. Uiteindelijk met mijn huisarts afgesproken te stoppen met medicatie, omdat dit hoofdpijn in stand houd. Verder ben ik doorverwezen naar een manueel therapeut. Hij gaf me o.a het advies om een platkusentje op mijn borst te leggen tijdens het slapen. Ik slaap altijd op mijn buik waardoor je nek niet goed gestrekt ligt. Alles in combinatie heeft me zeer
    geholpen.

    Reageer
    #5

    Hallo,

    als ik jou was zou ik eerst en vooral foto 's en een scan van
    de nekwervels laten maken en zien wat het resultaat is.Een
    harde klap door te vallen kan inderdaad problemen geven
    Ik zou je verder aanraden naar een goede osteopaat te gaan, een die erkend is ,volgens mij kan je daar wel hulp van krijgen,je misselijkheid kan allemaal van hetzelfde voortkomen,het feit dat je nek pijn doet; de oorzaak van hoofdpijn kan misschien op deze plaats liggen.

    succes!

    Mireille

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, nekpijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief