Overal pijn, begon bij mijn arm

  • #1

    Hallo,

    Ik ben nieuw hier, omdat ik niet meer weet hoe ik verder moet. Het begon 2 jaar geleden met pijn aan mijn arm. Toen dachten de doktoren dat ik een golfarm had. Hier werd ik voor 'behandeld' maar niks hielp. Met deze behandeling (infuus, spuiten enz) ben ik gestopt, omdat ze nu dachten aan een vorm van reuma of iets aan mijn spieren.

    Nu, 2 jaar later, heb ik nog steeds last. Bovenop mijn arm is het gezwollen, ik laat soms dingen vallen zonder dat ik het doorheb, stijfheid in mijn vingers, last van mijn pols, vaak op een hele duidelijke plaats pijn, ook in de vingers. Sinds een tijdje heb ik overal pijn. Mijn rug en nek (ik heb een S-wervel maar weet niet of de pijn daar vanaf komt), en vooral in mijn benen en voeten. Smorgens heb ik zeker een half uur nodig voordat ik weer normaal kan lopen door de pijn. De eerste stappen doen heel veel pijn.
    Ik hoop dat iemand hier nog een idee heeft wat het kan zijn.

    Reageer
    #2

    Even nog wat vragen:
    Hoe oud ben je?
    Je schrijft S wervel. Ik neem aan dat je daarmee een s vormige wervelkolom bedoelt?

    Reageer
    #3

    Ik ben 17 jaar. Ja dat bedoel ik

    Reageer
    #4

    Afhankelijk van de ernst van de scoliose (s vormige wervelkolom) kunnen je klachten inderdaad hierdoor worden veroorzaakt. Vraag de huisarts een verwijzing naar de orthopeed.

    Reageer
Reageer op: Overal pijn, begon bij mijn arm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief