pijn in knie

  • #1

    4 jaar geleden ben ik zwaar gevallen op mijn knie. Ze hebben het moetten dichtnaaien. Nadien ging de pijn niet weg ik heb hydroterapie gedaan fitnessoefeningen en het ging wel over maar nadien kwam het terug. Dan ben ik naar de kine gegaan maar dat werd erger, toen ben ik naar een specialist gegaan en die heeft 2 spuiten in men kraakbeen gespoten, dat hielp wel maar ook weer voor een tijdje ik heb ook al pillen genomen maar dat was ook maar voor even goed. Ik draag nu enkel nog maar lage hakken omdat hoge hakken of helemaal plat ook pijn doet ik ben gestopt met paardrijden enz. Weet er iemand wat ik nog kan doen? Zodat ik ook weet wat er echt precies aan de hand is met mijn knie?

    Reageer
    #2

    Dry needling, soms ook Intramuscular stimulation "IMS" genoemd, is een behandelmethode die wordt toegepast voor de behandeling van chronische pijn en myofasciale problemen; stijfheid en pijn in de spieren:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Dry_needling

    Reageer
Reageer op: pijn in knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief