Klachten in linkerbeen (knie en enkel) blijven al maanden aanhoude

  • #1

    2 jaar terug speelde ik nog eredivisie niveau basketbal totdat ik door mijn enkel ging en aan mijn enkelbanden geopereerd moest worden, sinds dien is mijn motivatie en plezier eigenlijk voor de sport verdwenen door vele klachten:

    In september 2011 ben ik geopereerd aan mijn enkelbanden en sinds dien heeft mijn linkerbeen niet meer zo gefunctioneerd als het zou moeten. Ik kreeg een ontsteking in mijn grote teen (zelfde kant) waarvoor ik een ingreep kreeg na vele antibiotica kuren en mijn fibula kopje (kuitbeen kopje) stond buiten mijn knie welke is terug geduwd door een expert op dit gebied. Dat laatste is 2 maanden terug gebeurd.

    Sinds dien heb ik nog steeds last van mijn enkel en knie. Als ik stil zit heb ik een soort trekkend gevoel in mijn voet, alsof je de dag ervoor er doorheen ben gegaan en mijn kuit voelt hetzelfde aan. Een zeurende pijn en trekkend gevoel. Mijn fysio heeft geanalyseerd dat ik een hardlopersknie heb omdat ik tijdens het hardlopen zodanige steken krijg dat ik moet stoppen. Het probleem ligt dus de gehele tijd aan mijn linkerbeen en gaat maar niet weg sinds december/januari. Iemand enig idee waar dit aan kan liggen of wat het kan zijn? Ik heb de moed al een beetje opgegeven... Ik hoop dat iemand met tips kan komen!

    Reageer
Reageer op: Klachten in linkerbeen (knie en enkel) blijven al maanden aanhoude


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief