pijn in borst voel in de steek gelaten door arts help!

  • #1

    hallo

    ik heb al een tijd pijn in mijn borst en ribben heb hierdoor ook last gehad van angsten en nogsteeds eigenlijk. de dokter heeft geluistert naar me hart en zij dat het stress en spanningen waren door me angst klachten. nu 3 jaar verder al 2 keer hartfilmpje in rust gemaakt wat gewoon goed was bloed testen gedaan pas nog naar ziekenhuis geweest voor een thoraxfoto een rontgon van hart en longen en ook dat was goed. maar ik blijf altijd met die pijn zitten en dat beinvloed me doen en laten best wel. alle tests die ik totnu toe gedaan heb waren gewoon goed niks aan de hand maar tog ben ik bang voor me hart omdat ik daar juist het meest de pijn heb soms straalt het ook uit naar me shouder en arm en nek kaakgewricht.
    de pijn komt in vlagen soms duurt het even dan weer weg maar sowizo de hele dag door. als ik naar de arts ga zegt hij wat moet ik doen hij weet het niet ( ik ook niet maar eh ja heb wel pijn). de laaste test die ik deed was hij het niet mee eens dat ik dat ging doen maar ondertussen na alles weet ik nogsteeds niet wat het is en last van stress heb ik zeker niet. en dus voel ik me eigenlijk in de steek gelaten omdat a hij niks wil doen omdat hij zeker is dat alles goed is en B ik ben jong dus waarom?? denkt hij. en C ik heb er geen goed gevoel bij dat her stress / borstbeen / kraakbeen pijn zou zijn. en ik meer aan sport moet doen enzo maar ja ben aan het eind van de werkdag bek af dn heb ik gwn geen zin / fut om nog te sporten.
    de laaste keer dat ik dus kwam was hij het totaal oneens met me. en heb ik dus het gevoel als ik weer langs ga dat hij me gewoon weg stuurt en dat ik me niet druk moet maken en dat hij me dan naar een psycholoog stuurt. wat moet ik doen? ik weet het neit en voel me dus in de steek gelaten en dat hij niet alles doet om me te helpen met mijn pijn wat ik dagelijks heb. iemand advies of iets waar ik langs kan gaan om toch dingen na te laten kijken zonder dokters bewijs? kan dat eigenlijk?

    Reageer
    #2

    Syndroom van Tietze?

    Reageer
    #3

    Het syndroom van Tietze is een goedaardige, maar vaak hevig pijnlijke, chronische ontsteking van het/de kraakbeenverbinding(en) in de borstkas tussen de ribben en het borstbeen.

    Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_Tietze

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: pijn in borst voel in de steek gelaten door arts help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief