Pijn naar dubbele val

  • #1

    Mijn dochter (8) is samen met 2 vriendinnen van een shetlandpony gevallen. Nadien had ze een dikke knie, pijn in de onderrug, hoofdpijn, misselijk en wat duizelig. Aanvankelijk ging het goed met paracetamol, zalfje en rustig aan doen (scouting overgeslagen). Tot gisterenmiddag na schooltijd viel ze van de trap. Ze schreeuwde van de pijn en de schrik, dus niet buiten bewustzijn geweest, wel een flinke plek op de rug, haar pols (links), vingers (rechts), stuitje en haar voorhoofd (dezelfde plek) heeft ze geraakt. Omdat ze 4 jaar geleden ook van de trap viel, maar toen bewusteloos op de grond lag een aantal minuten hebben ze haar toen ter observatie naar het ziekenhuis gebracht voor 1 nacht. Het was wel even schrikken, maar het lijkt nu mee te vallen.
    Maar nu komt mijn vraag, ze heeft nu ook buikpijn en dat vind ik een beetje vreemd. helaas kan ze pas eind van de middag bij de huisarts terecht.
    Wat kan ik het beste doen? Ze hangt op de bank en dat is voor haar niet normaal (hyperactief), ze wilde haar bed niet uit vanmorgen 6.30 uur (normaal springt ze om 5.15 uur al rond).

    Reageer
    #2

    Ik vind dat je er verstandig aan hebt gedaan dat je een afspraak hebt gemaakt met de huisarts. Deze klachten zijn niet geschikt voor een forum. Ik hoop dat het wat beter gaat met je dochter of zijn jullie doorverwezen?

    Groet Emma

    Reageer
    #3

    Bedankt Emma,

    Het gaat gelukkig goed, geen letsel in haar buik, alleen wat kneuzingen en een op lichte hersenschudding na.

    Reageer
Reageer op: Pijn naar dubbele val


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief