Pijn rug/maag/hartstreek

  • #1

    Beste,

    Sinds een hele tijd heb ik last van mijn maag. Ik heb hier 2 verschillende maagmedicijnen voor gekregen (naam weet ik niet meer) maar deze lostten de klachten niet op. De huisarts wilde voor de zekerheid toch een maagonderzoek laten doen.

    Het maagonderzoek wees niets uit, alles zag er goed uit. Als ik last kreeg moest ik wat lauw water drinken. Dit helpt zo nu en dan wel.

    Een paar weken later kreeg ik last rondom mijn hartstreek, steken zijn het. Vooral als ik ademhaal voel ik het. Deze steken komen zo nu en dan ook elders in het lichaam voor, zoals onder mijn ribben, onderbuik. Deze verdwijnen meestal ook weer na enkele seconden/minuten.

    Ook heb ik nu last van mijn rug, alsof ik heel lang in een verkeerde houding heb gezeten. 1 wervel doet ook ietsjes pijn.

    De klachten zijn niet constant en niet allemaal tegelijk.
    De reumatoloog heeft een paar maanden terug wel fibromyalgie geconstateerd bij mij. Misschien hebben deze klachten daar wel mee te maken.

    Ik ben heel erg bang voor iets ernstigs namelijk(kanker bijv.)

    Reageer
    #2

    Fons, met alle respect denk ik dat je misschien hypochonder bent. Steken kunnen door van alles komen, waaronder stress (over steken, over ziekte?) Als je je echt zorgen maakt, ga naar je huisarts en uit dit. Hou op met op internet zoeken, een arts studeert niet voor niets vele jaren. Laat hem of haar de diagnose stellen.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie Karel.
    Het klopt misschien ook wel wat je zegt, want ik ben als de dood voor een enge ziekte. Ik ga inderdaad maandag de huisarts bellen voor een afspraak en leg hem dit allemaal voor.

    Reageer
Reageer op: Pijn rug/maag/hartstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief