Enorme pijnscheut bij plat liggen.

  • #1

    Dag beste mensen,

    Ik ben een meisje van 16 jaar en heb eigenlijk al heel lang last van m'n spieren in m'n rug/schouder/nek-streek. De fysio heeft ondertussen mijn rug weer los kunnen maken, maar de spieren in mijn nek en schouders heeft ze onbehandelbaar verklaard. Als iemand hier tips voor heeft, zou ik die graag willen ontvangen, maar dat terzijde. Het probleem waarvoor ik hier dit post, is dat wanneer ik ga liggen, ik een enorme pijnscheut krijg vanaf het midden van mijn rug tot aan de helft van m'n schouderbladen. Meestal moet ik dan echt even mn rug krommen (hol maken)en weer gaan liggen, krommen, plat liggen, krommen, plat liggen, voordat ik normaal kan liggen. Het trekt altijd wel heel snel weg, maar soms is de pijn dus echt zo sterk dat ik niet normaal kan blijven liggen. Ik vermoed dat het dus wel te maken heeft met de slechte staat waarin m'n spieren al een behoorlijke poos verkering en daarbij ook mijn niet al te goede houding. Ook ben ik een beetje 'scheef', mijn ene been is langer dan de ander, waardoor ik een kleine bocht in m'n rug heb zitten.

    Als jullie tips, adviezen of hetzelfde hebben hoor ik het graag van jullie! Laat alsjeblieft even je mening achter. Dankjewel!

    Groetjes,
    Isis. [img size=140]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/1778_wat_helpt_tegen_rugpijn.jpg[/img]

    Reageer
Reageer op: Enorme pijnscheut bij plat liggen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief