Pijn vanaf navel in rechte lijn naar beneden

  • #1

    Hallo,
    Ik ben 14 jaar en heb best snel een vieze navel, zeg maar. Ik weet niet hoe dat komt maar soms ja dan pulk ik er wat spul uit (klinkt beetje vies mar het is toch echt zo) in het midden van de navel krijg ik altijd als ik daarop duw een soort schokje wat dan recht naar beneden loopt tot mijn vagina zeg maar. Maar nu heb ik dus gisteren weer mijn navel wat schoongemaakt als het ware maar als ik mij nu uitstrek en soms zelfs ons het lopen krijg ik allemaal steken die in een rechte lijn naar beneden lopen tot mijn vagina is.
    Is dit iets ernstigs of wat moet ik hier mee?

    Reageer
    #2

    Nee, is niet ernstig. Anatomische structuur is verbonden met je onderbuik, dus het kan best dat je het in je vagina voelt. Maar met alles: je moet er niet teveel aan zitten. Gewoon vanaf blijven, het is niet erg als daar wat vuil ophoopt. Laat het gewoon in balans en blijf er van af!

    Reageer
    #3

    ik heb ongeveer precies hetzelfde, maar ik ben een jongen. is he dan nog steeds normaal? vraag ik me af.

    Reageer
Reageer op: Pijn vanaf navel in rechte lijn naar beneden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief