pijn aan elleboog

  • #1

    ik ben tijdens het zaalvoetbal gevallen op mijn arm. En heb nu veel last van mijn elleboog. Strekken en buigen lukt niet en levert veel pijn op. Aan de buitenkant is niks te zien. Weet iemand wat dit kan zijn en wat ik er aan kan doen?

    Reageer
    #2

    Hoi Wout, je zal een nare klap hebben gemaakt. Ik hoop wel dat je direct gekoeld hebt met een icepack of onder de koude kraan? (Nooit direct een icepack op de blote huid overigens maar altijd een doek ertussen, anders bevries je de huid). Als je denkt dat er niets gescheurd of gebroken is, dan kun je eventueel Arnica Flor smeren, en het een paar dagen even aankijken. Mocht er geen verbetering optreden, ga dan even naar de huisarts. En bij twijfel, ja alleen een foto kan aantonen om wat voor letsel het gaat. Dat kunnen we hier op het forum niet beoordelen.

    Beterschap!

    Reageer
    #3

    Ik heb het niet gekoeld.. Maar bedankt voor je reactie en advies!

    Reageer
    #4

    Hallo Wout, ik zou de elleboog absoluut rust geven en warm houden. Heb je vette watten in huis? Die zou je er om kunnen draperen. Net als voor een icepack geldt voor vette watten hetzelfde: nooit direct op de blote huid doen anders verbrand je huid. En wat Emma al zei, als er met een dag of 3 geen verbetering heeft opgetreden, dan naar de huisarts. Of eerder als je er ontzettend pijn aan hebt.

    Groetjes Jolet

    Reageer
Reageer op: pijn aan elleboog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief