gewrichtspijn

  • #1

    Voornamelijk last aan de zijkant van mijn rechterknie, deze knie is ook opgezwollen. ook links is pijnlijk maar niet net als de rechterknie geen zwellingen aan de linkerknie.

    Als ik mijn knie probeer te buigen (hurken) dan heb ik pijn aan de zijkant van mijn knie en ook aan de bovenkant van mijn knie. Ook tijdens het omhoogkomen, of streken van de knieen doet dit erg veel pijn aan de zijkant van de knie en ook weer aan de bovenkant.

    Verder heb ik nog aan de rechterhand veel pijn bij enige vorm van inspanning of kracht zetten hiermee. De pijn is dan voornamelijk te voelen aan de wijsvinger en middelvinger, waarbij de knokkels daarvan opgezet worden en vaak ook blauw worden. Het opzetten van de knokkels en het blauw worden is alleen maar naar inspanning. Bij lichte inspanning zoals een cola fles openen of de stofzuiger optillen wordt dit al opgezet. Als ik de hand ontlast verdwijnt de zwelling en ook de pijn.

    Ook heb ik af en toe last van mijn ellebogen. bij het strekken van de arm, of iets optillen en dus kracht gebruik. het voelt dan net alsof de elleboog stijf is.

    Er is getest op reuma maar dat was het niet.
    De huisarts denkt niet aan een meniscus, ondanks dat dit na mijn eigen mening enkele symptomen zou kunnen verklaren.

    Verder heb ik een tekenbeet gehad, iets meer dan een jaar geleden. ben niet getest op ziekte van Lyme.

    Ook heb ik afgelopen zomer na een barbeque plosts mijn stem verloren binnen een dag. dit was na 1,5 week weer over.

    Reageer
Reageer op: gewrichtspijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief