Het gevoel alsof iemand je met een mes hoog tussen je ribben steek

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 16 jaar. Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ik af en toe steken tussen mijn ribben maar had er toen niet heel veel last van. Dit duurde een jaartje en was ook weer en jaartje verdwenen ( deze klachten ). Nu is het begin dit jaar weer begonnen, alleen veel erger. Ik heb echt last van deze steken, ze voelen als messteken aan. Deze steken komen zo uit het niet opzetten en duren +- 5 min. Ze vinden vaak plaats hoog tussen mijn ribben (borstbeen?). Als ik op de plaats druk doet het geen pijn, wel als ik de steken heb. ook wanneer ik de steken heb kan ik niet recht op zitten of staan, op mijn zij liggen of opgekruld zitten is het beste. Weet misschien iemand wat dit zou kunnen zijn?

    Alvast bedankt!
    Groetjes

    Reageer
    #2

    Dat is heel vervelend, daar heb ik ook last van dan kan je niet meer lopen en lijkt wel of de vloer en je lichaam een magneet is, ik kon mijn voeten niet meer van de vloer krijgen, ik ging naar de wc, en het was een beetje weg dus ik raad je aan als je het weer hebt meteen naar de wc te gaan en gaan plassen, dan is het een beetje weg ( klinkt raar maar heeft gewerkt!)

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je reactie en tip maar bij mij helpt t alleen als ik "gevouwen" op mij zij lig

    Reageer
    #4

    Syndroom van Tietze?

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Hieraan heb ik zelf ook eens gedacht, maar ik heb maar symptoom van alle symptomen die je hebt bij dat syndroom

    Reageer
    #7

    Maar een symptoom *

    Reageer
    #8

    Hyperventilatie? Ben je al eens naar de HA geweest met jouw klachten?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Geen hyperventilatie, ik heb het soms als ik gewoon even rustig in bed lig. Ik ben hiermee nog niet naar de huisarts geweest omdat het niet heel vaak achterelkaar voor komt. Soms zit er wel een maand tussen (tussen wanneer ik steken heb)

    Reageer
    #10

    Het kunnen slokdarmproblemen zijn. Slokdarmspasmen. Die veroorzaken een enorme pijn in de buurt van het borstbeen.

    Groetjes Heleen

    Reageer
Reageer op: Het gevoel alsof iemand je met een mes hoog tussen je ribben steek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief