rugpijn erger of anders

  • #1

    hey, ik ben 23 jaar en heb 2 jonge kindjes, sinds mijn zwangerschappen heb ik altijd wel pijn gehad in mijn onderrug, de huisarts zei mij altijd dat het mijn spieren zijn, nu heb ik een zware werkweek achter de rug, (ik ben zorgkundige) en mijn pijn is verergerd, en het is ook meer naar boven toe, ongeveer juist onder het midden van mijn rug. vooral bij bewegingen voel ik het. zeker bij het buigen van mijn romp en na het slapen. ook heb ik vroeger uitstraling naar mijn bekken en been gehad maar dit is nu wel al een jaar of 2 geleden, behalve nu als ik een hele dag moeten werken heb dan voel ik mijn linkerheup weer raar doen en mijn linkerknie volgt dan ook, maar het is niet dat ik krom loop van de pijn.
    zijn dit voortekenen van x ernstigs?
    ik hoop alvast van niet want ik doe mijn werk graag en zou niet willen dat ik er nu al mee zou moeten stoppen.
    groetjes en alvast bedankt voor de reacties die mss zullen komen.

    Reageer
    #2

    wat ik nog vergeten was, ik ben een aantal weken geleden nog naar mijn huisarts geweest voor pijn in mijn onderrug en buik en hij zei die pijn in mijn buik dat het ook uitstralingspijn is, die heb ik nu ook nog steeds, soms heel ambetand!!!!

    Reageer
    #3

    Wellicht overbelast door verkeerd bukken/tillen? Je zou eens een fysio of desnoods chiropractor kunnen raadplegen. Je bent pas 23, dus wees zuinig op je rug. Je zou voorlopig wat rode tijgerbalsem op je onderrug kunnen smeren, voor het slapen gaan (wel een hemt aan tegen vlekken op de lakens), maar Tijgerbalsem verwarmt en ontspant de spieren.

    Groetjes Emma

    Reageer
    #4

    ok bedankt, ik verwarm mijn rug nu met een kersenpitkussentje, dat doet wel deugd, en ik heb ook wel rugschool gehad enzo, maar ik ben ook klein van gestalte (1.52) en ik denk dat ik gewoon een zwakkere rug heb. heb tijdens mijn zwangerschappen ook kine moeten krijgen.

    Reageer
Reageer op: rugpijn erger of anders


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief