Heftige rugpijn

  • #1

    Geachte Forum leden,

    Hierbij een brief die ik naar de artsen op deze site heb gestuurd. Ook zou ik graag uw mening willen over wat het zou kunnen zijn. Zijn er meer mensen met deze klachten die mij er iets over kunnen vertellen bijvoorbeeld.

    Geachte heer/mevrouw,

    Als meisje van 1,5 jaar oud heb ik mijn been gebroken, dit was in de periode dat ik net leerde lopen en daar heb ik klachten aan overgehouden.
    Ik heb namelijk scheef leren lopen en liep met mijn rechter voet overdreven naar binnen en struikelde vaak over mijn eigen voet.
    Ik heb hier jaren terapie voor gehad en dat heeft een beetje geholpen ik loop nu al bijna recht.
    Doordat ik scheef heb leren lopen is mijn ruggenwerfel ook niet recht ik heb een S vorm in mijn rug en heb altijd maar pijn.
    De komende jaren werd de pijn steeds heftiger en er gaat van alles door mijn hoofd wat het zou kunnen zijn.
    Mijn gebit bijvoorbeeld brokkeld af ik ben bang dat dit ook met mijn rug gebeurt.
    Zelf denk ik aan een bepaalde voor van Reuma of een Hernia. De klachten die ik heb komen daarmee het meest overeen.
    23-08-2011 ben ik bevallen van een zoontje 2 maanden voor mijn bevalling werd mijn bloeddruk erg hoog en moest ik worden opgevangen door het ziekenhuis, inmiddels ben ik zwanger van mijn 2de zoontje en mijn bloeddruk is nog steeds erg hoog.
    En ook nu sta ik weer onder controllen bij het ziekenhuis. Daarbij heb ik altijd maar hoofdpijn en ben ik altijd maar moe. Soms krachtsverlies in me armen of benen na een hefige kramp op die plek te hebben gehad. De pijn zit in mijn onderrug en straalt door naar mijn billen en liesen, ook heb ik pijn achter me schouderbladen en mijn nek. Vaak met bewegen hoor ik deze plekken kraken.
    Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik de laatste 3 maanden in een rolstoel gezeten omdat ik niet meer kon lopen van de pijn. En ik ben nu heel erg bang dat dit bij mijn 2de zwangerschap ook gebeurt omdat de pijn nu al heel erg toeneemt.
    Ik wil graag de mening van u hebben wat het zou kunnen zijn en misschien advies wat ik hier mee kan doen. Ik heb verschillende huisartsen gehad en ze zeggen allemaal wat anders.
    De meeste artsen zeggen dat ik nog te jong ben voor dat soort klachten en dat het wel weer over gaat, maar ik loop hier al me hele leven mee en het word alleen maar erger. Ik ben nu 23 en ben bang dat als ik zo door ga ik over paar jaar niet meer kan lopen.

    Ik hoop dat u me meer duidelijkheid zou kunnen geven over wat het zou kunnen zijn.

    Met vriendelijke groet,
    Sherida Touwslager

    Reageer
Reageer op: Heftige rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief