Pijn in bovenbuik

  • #1

    in 2005 geopereerd aan een navelbreuk (opgelopen na sterillisatie in 1998). Ging jaren goed en nu sinds najaar 2010 gaat het weer mis. Pijn in buik en rond navelbreuk. Vooral tussen navel en onderkant ribben is het pijnlijk. Heb ondertussen allerlei onderzoeken gehad en enige wat nu schijnbaar overblijft is het pijnteam. Zonder dat ik weet wat ik dus heb.
    Kan geen arm op mijn buik hebben, de kat mag niet bij me liggen, kan niet tegen een bureau aan hangen, kan niet voor overgebogen zitten. En die pijn is 24 uur per dag, hele dagen in de week. frustrerend. Heb de chirurg gesproken, niks aan de hand. De Darm en lever internist, die verteld dat ik een prikkelbaar darm syndroom heb en maar moet gaan googlen om te kijken wat het is. Arts in Radboud nijmegen gezien, kon niks voor me doen. Buikecho gehad, weer niks. Ben onderhand moe van de pijn en zo hoef ik niet echt oud te worden!
    Wie weet nog een oplossing!?

    Reageer
    #2

    Ik heb precies hetzelfde, ook altijd pijn. Al 12 jaar. Begon rond mijn 30ste. Het was zo erg dat ik 2 keer een colonscopie heb gehad om te kijken wat er aan de hand was maar ze konden niets vinden. Werd ook afgedaan met PDS. Ik heb echt alles geprobeerd aan medicijnen maar niks helpt. Zelf heb ik het idee dat het iets neurologisch is want het is geen gewone 'buikkramppijn' (was het dat maar want dat is vaak na een kwartiertje over) maar meer een ander soort (zenuw)pijn. Soms is het een week of twee weg en dan denk ik dat het over is maar het komt helaas altijd weer terug en dan ook maanden lang, 24 uur per dag. Om gek van te worden. Geen tips dus maar je bent niet de enige.

    Reageer
    #3

    helaas heb ik ondertussen te horen gekregen dat ik naast mijn fibromyalgie, ME/CVE erbij heb gekregen. En daar komt die buikpijn dan schijnbaar bij. Opgeblazen buik en PDS. Medicatie nu ervoor, gaat beter!

    Reageer
Reageer op: Pijn in bovenbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief