Nogsteeds pijn na enkelbreukJE

  • #1

    Hallo allemaal,
    Juni 2011 heb ik mijn enkel gebroken gehad. Echt spectaculair was de breuk niet. Doordat ik mijn enkel om klapte, namen mijn pezen en spieren een stukje bot mee waardoor ik een weber A fractuur op liep. Ik heb in totaal 8 weken gips gehad vanwege mijn reuma.
    Nog enkele keren flink ruzie gehad met een chirurg van het ziekenhuis omdat ik voelde dat het niet goed zat. Ik wist zeker dat er meer was dan een botbreuk. 8 weken lang heb ik helse pijn gehad in mijn enkel. En niet alleen waar het gebroken was...

    Na een flinker ruzie met de chirurg ben ik naar een andere gegaan..blij toe. Ik kreeg een MRI waarop te zien was dat ik veel vocht vast hielt na 2 maanden. Ik kon er voor kiezen, opnieuw 2 weken gips of na 4 maanden terug komen. Het botje was overigens goed aangegroeid.

    Nu 7 maanden later, maanden fysio, oefeningen en weer gaan sporten gaat het voor geen meter. Ik slik behoorlijk wat pijnstillers voor de reuma maar kan er totaal geen kant meer op. Sporten gaan amper vanwege de pijn die ik erna heb maar ook dat mijn enkel/voet steeds gaat slapen/steekjes/naaldjesgevoel tijdens het sporten. Tevens is de beweging erg beperkt. Fysio, sportbegeleider, en ouders adviseren terug te gaan maar ik ben er niet huiverig op gezien ze al zo vaak medische missers hebben begaan bij mij.
    Daarbij ben ik bang dat ik er dus helemaal niet naast zat en er inderdaad wat stuk is in mijn enkel naast het breukje van toen en dat de eerste chirurg dus mij maanden lang met kapotte enkelbanden laat lopen.

    Heeft iemand nog ideeën?

    Reageer
    #2

    Hoe gaat het nu met je.

    Pijn al weg .

    Kun je al wat sporten,mik kwam je berichtjevtegen omdat ik op zoek was of er meer mensen waren die na het zetten van een enkelbreuk nog pijn hadden.Ik wel in totaal aln8 paracetamol op.

    Probeer straks ibofan eentje.dan.

    Maandag hoef ik pas terug tekomen

     

    Reageer
Reageer op: Nogsteeds pijn na enkelbreukJE


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief