Rare, niet verklaarbare pijn

  • #1

    Ik zit er al een tijdje best wel mee. Maar ik heb het laatste jaar last van niet verklaarbare pijn.
    Een jaar terug begon het met hevige pijn in de onderbuik, ik kreeg vaak last van steken. De huisarts kon het niet helemaal goed verklaren maar heeft toch een diagnose gesteld, het zat in mijn darmen. Prima. Ik moest veel kiwi's eten, dat scheen te helpen. De pijn die ik eerst had ging weg, maar die steekjes blijven wel.

    Een half jaar terug ben ik een hele lange tijd veeeeel duizelig geweest, ook hierbij weer naar de huisarts geweest. Het was stress zei ze, maar ik had op dat moment geen stressbronnen, dus ik vond het nogal een rare diagnose maar goed.
    Niet lang daarna, eigenlijk vanaf het moment dat ik duizelig werd kreeg ik een bruine pigment vlek in mijn nek. Ook hiermee weer naar de huisarts geweest. Weer wist ze het niet echt te verklaren en dacht dat het hormonen waren dat het aan de pil lag. Uiteindelijk na een lange tijd is dit weg gegaan.

    Maar toen werd ik een paar weken daarna heel erg ziek. Ik had koorts en ik had ontzettend erge steken in mijn maag? Ik weet niet precies waar het vandaan kwam, maar het was in de streek van net onder mijn borst tot net boven mijn navel. Als ik de pijn op een schaal van 1 tot 10 moet geven, dan geef ik het een dikke 9. Bij elke steek moest ik ontzettend huilen en kromp helemaal ineen, het deed zo zeer.
    Had de huisartsenpost gebeld, maar die vond het niet nodig om te komen.
    Uiteindelijk is het wel weer weg gegaan...

    Maar nu heb ik op mijn handen, bij mijn knokkels, tussen mijn vingers eczeem. Waar dit vandaan komt?
    Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb het inmiddels weer 3 weken en wat ik er ook op smeer het gaat maar niet weg.

    Het is allemaal niet erg zorgwekkend volgens mij. Maar langzamerhand ben ik er helemaal klaar mee met pijn of wat dan ook wat niet te verklaren is. Het houd gewoon niet op...

    Reageer
Reageer op: Rare, niet verklaarbare pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief