last van ribben, borstbeen

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben ongeveer een jaar geleden uitgegleden en op mijn bed rand gevallen op mijn borstbeen/ribben aan de rechterkant, Het is toen beurs geworden en ik ben er van uitgegaan dat het misschien licht gekneusd was of tergelijk en toen is het geleidelijk over gegaan en verder 'geen' last van gehad. Nu sinds 3 tot 4 maanden ben ik iets gaan merken als ik aan het tekenen was aan tafel, dat ik tegen de tafel aan hang voelde ik een soort 'knak' ( het is moeilijk te omschrijven) toen ik recht op ging zitten "schoot het terug leek het wel". Ik vond het heel raar, toen ik in bed lag ben ik gaan duwen op mijn ribben/ borsteen en gebeurde het zelfde, ik duw en het schiet terug zou maar zeggen ik heb er verder niets meer aangedaan maar het bleef wel als ik tegen een tafel of iets aan leun, dat de rand net onder mn borst is gebeurt het. maar nu sinds een kortere tijd word het steeds erger soms schiet het niet terug maar blijft het 'steken, vast zitten' en krijg ik wel een druk erop, een beetje benauwd (het kan ook komen door het idee dat het een soort van blijft steken) en dan schiet het na een tijdje wel weer terug. Ook lag ik pas voor een langere tijd op de grond te tekenen waardoor ik wel last kreeg van mijn rug door de vervelende houding en werd een beetje stijf dus ben ik recht op gaan zitten en bleef het weer hangen en schoot het weer terug maar terwijl ik dit keer nergens tegen aan hing, zat.
    Nu ben ik toch een beetje nieuwsgierig wat het nou kan zijn want ik begrijp wel dat dit niet zomaar overgaat maar ik weet nou niet of ik hier mee naar de dokter moet gaan of hij er iets aan kan doen.
    Als ik er nu op druk hoor je ook duidelijk een soort knak en het 'duwen' gaat steeds makkelijker. Het is en blijft er vervelend.

    Reageer
Reageer op: last van ribben, borstbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief