Pijn aan linkerbil

  • #1

    Ik heb een groot probleem. Ik heb de symptomen op het internet opgezocht en ik ben op peri-anaal abces opgekomen. De pijn situeert zich op mijn rechterbil. Telkens wanneer ik zit doet het enorm veel pijn. Als ik rechtsta komt er vaak etter of vocht uit mijn anus door de enorme druk. Wanneer de etter vrijkomt doet het voor even geen pijn, maar als er terug een druk ontstaat dan doet het terug zeer. Ik ben al naar de dokter geweest en hij heeft mij antibiotica voorgeschreven en wat pijnstillers die ook de ontstekingen remt. De antibiotica moest ik 7 dagen innemen, dit heb ik ook gedaan maar het is nog altijd niet genezen. Wat moet ik nu doen? Moet ik een operatie ondergaan of moet ik nog altijd antibiotica innemen? Ik ben echt ten einde raad

    Mvg,

    Reageer
    #2

    Een abces is erg lastig te behandelen met antibiotica omdat het geneesmiddel moeilijk het abces kan binnendringen. Ik zou u verwijzen naar een chirurg om het operatief schoon te maken. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden!

    Reageer
    #3

    Als ik het dan operatief laat verwijderen door een chirurg, hoe gebeurd dit dan? Onder gehele narcose of gewoon plaatselijk? Hoe wordt de wonde nadien verzorgd?

    Reageer
    #4

    Je kunt dit lezen op de volgende webpagina's:

    Peri-anale fistel chirurgie
    http://www.chirurgenoperatie.nl/pagina/anus/anusfistel.php

    Perianale fistel
    http://www.helendemeesters.nl/perinanale_fistel.htm

    Reageer
    #5

    Vandaag is mijn abces precies opengesprongen. Ik was een tijdje aan het zitten en ik voelde iets nat aan mijn bilspleet. Ik ging naar het toilet om het eens te bekijken en het leek bloed te zijn. Een grote hoeveelheid bloed? Aan het einde van de dag was het geen bloed meer maar terug vocht en etter? Het doet nu wel veel minder pijn , maar is dit een teken dat de wonde aan het genezen is ? Of is het aan het verergeren?

    Reageer
    #6

    Ga even naar de huisarts. Een abces dat opengaat en zo'n heftige reactie heeft veroorzaakt als je beschrijft, kan nieuwe infecties en onstekingen veroorzaken. Als je koorts krijgt, ga dan met spoed naar de huisarts, dan kan zelfs gevaarlijk zijn. Ik denk dat het verstandig is als de wond zorgvuldig wordt geïnspecteerd en schoongemaakt moet worden. Spoel tot die tijd regelmatig met de douche straal gericht op de betreffende plek. dat kan een beetje pijn doen maar het helpt heel erg de wond schoner te rkijgen.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan linkerbil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief