Nieuw idee

  • #1

    Al jaren heb ik pijn. Er is al heel wat onderzocht, maar tot nog toe weet men niet wat de oorzaak is. Toch hoop ik altijd dat er eens iemand op het juiste idee zal komen. Ik zal hier eens een opsomming geven van mijn klachten, die ondanks de Fentanyl 50 pleisters die ik om de 2 dagen plak, aangevuld met 5x 50 mg Tramadol en diclofenac, nog steeds toenemen. Misschien dat iemand eens een idee heeft.

    Wat is vastgesteld is dat ik polyneuropathie heb, maar dat is ook een symptoom en geen oorzaak. Tevens Meralgia paraesthetica nocturna
    Verder heb ik een scherpe pijn in de rug midden ter hoogte van T10. Uitstraling van daaruit naar de tenen. Verder pijn in handen, onderarmen, bovenarmen, af en toe zeer scherpe pijn in beide borsthelften klasse 9 a10, pijn in de gehele rug, buik, heupen, bovenbenen, knieën, onderbenen, enkels en voeten. Gevoelloosheid aan voeten, enkels en onderbenen, rechterbovenbeen, rug en in toenemende mate handen en onderarmen.
    Ik heb dit al vele jaren en langszaam toenemend. Wie zet me op het juiste spoor.

    Reageer
    #2

    Bijna vergeten, bovendien heb ik uitslag op mijn huid in de vorm van ronde vlekken van 1 cm tot soms 15 cm rode radn, in het middenschilferig. Die zijn zo langszamerhadn overal op mijn lichaamopgetreden, verdwijnen na een paar maanden om ergens anders weer te verschijnen.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    wie heeft ervaring met fentanyl i.v.m. neuropatische pijnen? Heel graag reactie.b.v.d. nel

    Reageer
    #5

    Mij beviel Fentanyl in het geheel niet. Zweetaanvallen, paniekaanvallen, waren erg frequent. Ben overgestapt op Butrans. Geen paniekaanvallen meer, zweetaanvallen zijn minder en voordeel, slecht 1x per 7 dagen vervangen.

    Reageer
    #6

    Ik gebruik nu een half jaar fentanyl ik gebruikte 50ik ben door nu nog onduidelijke redenen heel veel afgevallen waardoor 50gram veel te zwaar werd voor mij mijn huisarts zij we gaan naar 25 gram ik slik er nog wel oxynorm en tramadol bij omdat mijn pijnklachten nog niet opgelost zijn en 25 gram niet genoeg is maar nu heb ik al 3 weken ontwenningsverschijnselen en normaal plakte ik na 3 dagen maar nu red ik dat niet meer en moet het na 2 al.
    Ik word helemaal gek van dat onrustige gevoel herken mezelf niet meer ben zelfs bang dat ik mezelf wat aandoe eerst begeleide mijn huisarts me erg goed maar nu zegt hij alleen maar ja dat is nou eenmaal afkicken.

    Op dit moment is verder zakken niet handig vanwege de heftige pijn maar dit laat me zo erg schrikken en ik zie het minderen somber tegemoet.

    Dus mijn vraag is god lang duren ontwenningsverschijnselen.

    En weet iemand iets wat de verschijnselen kan verzachten en dan vooral snachts ik dis geen oog meer dicht.
    De oxynorm verzacht het wel iets maar dat kan ik smacht niet nemen want dat houd me wakker tramadol ben ik opeens allergisch voor dus moet ik nu mee stoppen dat gebruikte ik eerst voor smacht maar maakte me niet echt rustig as l zei huisarts van wel nu kreeg ik codeine maar dat maakte de verschijnselen alleen maar erger.

    Ik maak volgende week opnieuw een afspraak met mijn huisarts maar iemand tips?

    Reageer
Reageer op: Nieuw idee


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief