lage rugpijn

  • #1

    hallo ik ben joyce ben 20 jaar
    ik heb al van af me 13e rug pijn.

    maar vanaf januari na onze verhuizing is het veel erger geworden. het straald uit naar mijn linkerbeen aan de binnen kant en linker bil.
    af en toe, en dan maak ik niet eens een rare beweging of ik zit gewoon op de bank dan schiet het er bijna in, zoon gevoel is het(zeer pijnlijk) en dan moet ik echt van die bank af op de hurken maar soms moet ik maar gewoon op bed gaan liggen anders gaat het niet. maar dat is ook geen succes wand s'nachts wordt ik om de haverplap wakker van de pijn, draaien in bed is een hell. en af en toe zak ik ook bijna door mijn benen heen als ik opsta.

    ik zit in de horeca dus dat is niet veel pauze,lange dagen met veel lopen en staan maar af en toe hou ik het staan niet meer voel en ga ik maar even op me hurken zitten en daarna gaat het wel weer even. en met bukken hoor en voel ik me rug soms kraken.

    heb wel contact met de huisarts gehad(telefoon) en die heeft mij een kuur van ibruprofen gegeven 10 dagen 5 pillen perdag maar dat hielp niks.
    ik weet dat ik langs moet gaan maar heb een vreselijke fobi voor de huisarts

    misschien kan iemand mij vertellen wat ik heb?
    hernia? ook al zo iets kan dat al zo jong?
    misschien hebben julie tips.?

    Reageer
Reageer op: lage rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief