Onbeschrijfelijke pijn aan schouder lang na operatie; Niks op MRI scan te zien

  • #1

    Beste mensen,

    Ongeveer 1,5 jaar geleden is mijn broertje tijdens het snowboarden verkeerd gevallen waarbij zijn schouder uit de kom is gegaan, en het bot van zijn bovenarm direct onder zijn schouder, is gescheurd.

    Na een operatie in het ziekenhuis in Italie was het revalideren en weer verder. Maar nu, ongeveer 3,5 maanden geleden is een ander soort pijn teruggekeerd en exponentieel toegenomen. Natuurlijk namen we maatregelen en is er een MRI Scan gemaakt. Maar vandaag, na de uitslag bleek er niks op de MRI scan te zien zijn!!(??).

    Hij beschrijft de pijn als onverdraaglijk. Het begint op het punt waar is geopereerd, en verspreid zich soms over heel zijn arm of door naar zijn nek (zal waarschijnlijk met zenuwen te maken hebben). Hij is soms zelfs misselijk door de pijn en komt soms huilend thuis van zijn stage door de pijn.

    Het is nu zo erg geworden dat zijn motivatie om iets van het leven te maken weg is, dus PLZ help me out!!

    Heb je enig idee wat dit zou kunnen zijn, laat het dan alstjeblieft weten..

    Groetjes,

    Bruno

     

    Reageer
    #2

    Als het door een zenuw wordt veroorzaakt, zal een MRI niet veel uitsluitsel kunnen geven. De neuroloog zou in dat geval de aangewezen arts zijn. Met een EMG kunnen zenuwen en spieren wel onderzocht worden

    Reageer
Reageer op: Onbeschrijfelijke pijn aan schouder lang na operatie; Niks op MRI scan te zien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief