Erg zeurende pijn in rug/benen

  • #1

    Beste mensen van dokter.nl,

    Maandag avond (3 dagen terug) kreeg ik opeens spierpijn in mijn benen. Nu dacht ik eerst dat ik gewoon te intensief bezig was geweest omdat ik de nacht van zaterdag op zondag een feestje had waar veel bij gedanst werd tot 's ochtends vroeg, maar ik vond het ook wel weer gek want zo intensief was het nou ook weer niet.

    Het viel allemaal wel mee totdat ik op bed ging en zo'n beetje de hele nacht niet heb kunnen slapen omdat het zo pijn deed dat ik gewoon niet kon stil liggen. Ik had het idee dat als ik bewoog dat de pijn draaglijker was. Toen heb ik maar besloten een paracetamol te nemen en dat werkte gelukkig, de pijn werd tijdelijk tot in de ochtend verdoofd.

    Daarna kreeg ik er weer last van, maar door telkens weer een paracetamol bij te slikken ging het weer voor een paar uur weg. Dit is in het openbaar vervoer richting mijn school erg hinderlijk, aangezien ik door de pijn soms gewoon niet kan stilzitten. Mensen kijken mij dan ook raar aan.

    De nacht van dinsdag op woensdag ook 1 keer wakker geworden, na het slikken van een paracetamol weer kunnen slapen. Vervolgens woensdag weer veel last, om de 4 uur een paracetamol genomen om nog gewoon te kunnen werken.

    Maar dan, gisteravond (woensdagavond) ging ik rond 10 uur op bed vlak nadat ik weer een paracetamol nam. Rond 12 uur werd ik spontaan wakker met pijn, nog maar een paracetamol genomen. Vervolgens om 3 uur weer wakker geworden met pijn, niet mijn slaap kunnen vervolgen totdat ik weer een paracetamol nam. Toen om 6 uur NOGMAALS wakker geworden van de pijn, eveneens weer een paracetamol genomen.

    Het is niet een heel intense pijn, maar wel eentje die erg zeurend aanvoelt. Ik vergelijk het zelf met een wat extremere groeipijn of spierpijn zoals ik dat ken. Wat mij opviel is dat het in mijn rechter been begon, maar inmiddels voel ik het in mijn beide benen en voeten en zelf in mijn onderrug boven mijn billen. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Erg zeurende pijn in rug/benen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief